Kenapa Pilih Fly High Education Centre Untuk Tuisyen Online

Kenapa Pilih Fly High Education Centre Untuk Tuisyen Online 


Kenapa Ibu Ayah memilih Fly High Education Centre sebagai pusat tuisyen online untuk anak anak? Bagus sangat ke Fly High Education Centre ni hingga ramai Ibu Ayah di luar sana duk bercakap mengenai kelas tuisyen Fly High? 

Kalau tanya KakYa berkenaan Tuisyen Online, KakYa akan suggest pada Ibu Ayah, tak lain tak bukan Fly High Education Centre. Kenapa Fly High Education Centre?

Tuisyen Online matematik,kelas tuisyen online,tuisyen online sekolah rendah,tuisyen online Tahun 6,ujian PKSK,ujian UKKM,buku rujukan PKSK UKKM

Salah satu sebab KakYa cadangkan Fly High Education Centre adalah kerana salah sorang anak KakYa masa sekolah rendah memang masuk kelas tuisyen online di Fly High Education Centre dan apa yang KakYa perhati, tahap pembelajaran anak meningkat lebih baik daripada sebelum masuk kelas tuisyen online anjuran Fly High

KakYa pernah hantar anak ke kelas tuisyen bersemuka di kawasan tempat tinggal KakYa tapi result anak kurang memuaskan.
Banyak benda yang anak kurang faham. Rupa rupanya kelas tuisyen tersebut menggunakan tenaga pengajar yang bukan di kalangan guru sekolah KPM yang berpengalaman. Jadi diaorang mengajar bukan ikut silibus KPM. Susah juga kan bila keadaan camtu. 

Silibus Pembelajaran Mengikut Silibus KPM


Tapi dengan Fly High Education Centre, silibus pembelajaran adalah mengikut silibus yang ditetapkan oleh pihak KPM. Memang terbukti Fly High Education Centre pusat tuisyen yang TERBAIK dengan guru guru KPM berpengalaman dan pakar dalam bidang masing masing. 

Kalau tengok pada silibus sekarang ni kan, boleh tahan susahnya. Memang tak sama dengan silibus kita dulu. Silibus sekolah menengah sekarang ni dah ada dalam silibus sekolah rendah. Tak percaya! Cuba Ibu Ayah check buku teks anak anak sekolah rendah sekarang juga. Aduhai pening jugak kepala. 

Garu kepala la jugak KakYa bila tengok silibus yang ada sekarang. Kekadang KakYa sendiri tak dapat nak bagi jawapan yang tepat bila anak anak bertanya soalan kerja sekolah diaorang. 

High Education Centre Memudahkan Urusan Ibu Ayah Dalam Mendepani Hala Tuju Pembelajaran Anak Anak


Sebab tu KakYa pilih tuisyen secara online untuk anak KakYa agar anak tak tertinggal dalam pelajaran. Takde la nanti anak kita terkial kial nak menjawap soalan. Urusan kita pon jadi lebih mudah bila anak dah ada tempat rujukan yang betul dan tepat untuk pembelajaran diaorang. Kiranya Fly High Education Centre ni memudahkan urusan Ibu Ayah jugak dalam mendepani hala tuju pembelajaran anak anak.
  
Sebagai Ibu Ayah yang prihatin kita perlu faham keadaan dan tahap pembelajaran anak anak kita. Anak anak yang berada di tahap lemah dan sederhana agak sukar untuk belajar sendiri tanpa bimbingan guru. Anak anak kita memerlukan bimbingan daripada guru yang betul untuk menguasai sesuatu topik agar dapat diserap dengan baik dan sempurna.

Kaedah Pembelajaran Online Membantu Meningkatkan Tahap Pembelajaran Anak Anak


Kaedah pembelajaran secara online dapat membantu anak anak kita meningkatkan tahap pembelajaran mereka dan mereka akan berasa lebih yakin dan selesa untuk bertanya soalan yang tidak difahami kepada guru yang mengajar. Yang paling penting guru guru yang mengajar akan memberi lebih fokus kepada anak anak pelajar agar dapat memahami satu satu topik pembelajaran dengan lebih baik. 

Fly High Education Centre menyediakan kelas kelas tuisyen online untuk anak anak pelajar Tahun 3,4,5 dan 6. Antara yang tersedia adalah Kelas Online Berkala Premium untuk Tahun 3,4,5 dan 6 bagi matapelajaran Matematik, Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu dan juga Sains

Tuisyen Online Tahun 3, 4, 5 Dan 6 Di Fly High Education Centre 


Ibu Ayah kat luar sana yang sedang mencari pusat tuisyen online untuk anak anak yang bakal menghadapi peperiksaan dan masih belum menguasai topik topik penting, apa kata Ibu Ayah daftarkan anak anak di pusat tuisyen Fly High Education Centre

Kelas Online Oktober Untuk Tahun 3 2023 Pakej Premium 


Tuisyen Online matematik,kelas tuisyen online,tuisyen online sekolah rendah,tuisyen online Tahun 6,ujian PKSK,ujian UKKM,buku rujukan PKSK UKKM
 

Teknik Menjawap Soalan Persediaan UASA, KBAT Dan PBD

Kelas ini terbuka untuk anak anak pelajar Tahun 3 yang memberi fokus bimbingan akhir ujian dan tuisyen Berkala KSSR. Kelas akan dikendalikan oleh guru pakar KPM dan cemerlang dalam bidang masing masing. Bahan belajar dan rakaman akan disediakan untuk anak anak pelajar. 

Jadual Kelas Online Oktober Tahun 3 2023

Matematik : Isnin (4x)
Bahasa Inggeris : Selasa (4x)
Sains : Rabu (4x)
Bahasa Melayu : Khamis (4x)

Kelas Online Oktober Untuk Tahun 4 2023 Pakej Premium Tuisyen Online matematik,kelas tuisyen online,tuisyen online sekolah rendah,tuisyen online Tahun 6,ujian PKSK,ujian UKKM,buku rujukan PKSK UKKM


Teknik Menjawap Soalan Persediaan UASA, KBAT Dan PBD

Kelas ini terbuka untuk anak anak pelajar Tahun 4 yang memberi fokus bimbingan akhir ujian dan tuisyen Berkala KSSR. Kelas akan dikendalikan oleh guru pakar KPM dan cemerlang dalam bidang masing masing. Bahan belajar dan rakaman akan disediakan untuk anak anak pelajar. 

Jadual Kelas Online Oktober Tahun 4 2023

Matematik : Selasa (4x)
Sains : Rabu (3x)
Bahasa Inggeris : Sabtu (4x)
Bahasa Melayu : Ahad (4x)

Kelas Online Oktober Untuk Tahun 5 2023 Pakej Premium Tuisyen Online matematik,kelas tuisyen online,tuisyen online sekolah rendah,tuisyen online Tahun 6,ujian PKSK,ujian UKKM,buku rujukan PKSK UKKM


Teknik Menjawap Soalan Persediaan UASA, KBAT Dan PBD

Kelas ini terbuka untuk anak anak pelajar Tahun 5 yang memberi fokus bimbingan akhir ujian dan tuisyen Berkala KSSR. Kelas akan dikendalikan oleh guru pakar KPM dan cemerlang dalam bidang masing masing. Bahan belajar dan rakaman akan disediakan untuk anak anak pelajar. 

Jadual Kelas Online Oktober Tahun 5 2023

Matematik : Rabu (4x)
Sains : Khamis (3x)
Bahasa Inggeris : Sabtu (4x)
Bahasa Melayu : Ahad (4x)

Kelas Online Oktober Untuk Tahun 6 2023 Pakej Premium Tuisyen Online matematik,kelas tuisyen online,tuisyen online sekolah rendah,tuisyen online Tahun 6,ujian PKSK,ujian UKKM,buku rujukan PKSK UKKM


Teknik Menjawap Soalan Persediaan UASA, KBAT Dan PBD

Kelas ini terbuka untuk anak anak pelajar Tahun 5 yang memberi fokus bimbingan akhir ujian dan tuisyen Berkala KSSR. Kelas akan dikendalikan oleh guru pakar KPM dan cemerlang dalam bidang masing masing. Bahan belajar dan rakaman akan disediakan untuk anak anak pelajar. 

Jadual Kelas Online Oktober Tahun 5 2023

Matematik : Khamis (4x)
Sains : Jumaat (3x)
Bahasa Inggeris : Sabtu (4x)
Bahasa Melayu : Ahad (4x)

Yuran Kelas Tuisyen Online Oktober 2023 bagi Tahun 3, 4, 5 dan 6 berjumlah RM340 untuk 15 sesi kelas yang meliputi kelas Matematik, Sains, Bahasa Inggeris dan juga Bahasa Melayu. 

Pendaftaran kelas online sesi Oktober 2023 telah di buka secara online. Ibu Ayah yang berminat untuk mendaftarkan anak anak ke kelas tuisyen online Fly High Education Centre boleh menghubungi nombor tertera untuk maklumat lanjut;

Wasap.my/60199202004
Wasap.my/60105433732
Wasap.my/60126509622
Wasap.my/601156899323
Wasap.my/60126877488
Wasap.my/60192662022


Jemput Follow Fly High Education Centre Dan ReLY Apps 


Ibu Ayah yang mempunyai Facebook, Instagram dan juga Tiktok, KakYa nak jemput semua Ibu Ayah yang cantik, comel dan kacak ni untuk follow socmed Fly High dan ReLY Apps. Jomlah kita sama sama explore kat sana. Boleh tekan link kat bawah. Tekan link ni tau. Bagi support sikit untuk Fly High Education Centre.

đź’ˇFacebook Fly High Education Centre: https://www.facebook.com/flyhigheducentre/
đź’ˇFacebook ReLY Apps: https://www.facebook.com/rely.apps/
đź’ˇInstagram Fly High Education Centre: https://instagram.com/flyhigheducationcentre/
đź’ˇInstagram ReLY Apps: https://instagram.com/rely_edu/
đź’ˇTiktok Fly High Education Centre: https://www.tiktok.com/@flyhigheducationcentre

Terima kasih untuk semua Ibu Ayah dan anak anak pelajar yang sudi support Fly High Education Centre. 

Catat Ulasan

0 Ulasan