Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur, www.akifimtiyaz.com
Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur
{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 

akupenghibur.com,shamieraosmentsayidahnapisahmiminadambahejabellakakitravelkhairuddinpapaglamzenyabdullaheryatiazirahman, shahira

3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah@norazilah72


Segmen Cash RM 500 by akupenghibur.com di sponsor oleh shamieraosment, sayidahnapisah, miminadam, bahejabella, kakitravelkhairudin, papaglamz, enyabdullah, eryati, azirahman.com dan shahira

** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

Catat Ulasan

23 Ulasan

  1. Shad singgah sini membalas kunjungan.. :D semoga kita ada tuah untuk segmen ni kak lya.. amin..

    BalasPadam
  2. assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
    Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang

    BalasPadam
  3. singgah n follow sin.. umi on the blog ye.. hehe.. salam knl kak lya :)

    BalasPadam
  4. assalamualaikum lya...mama dtg singgah ke sini...

    http://maszull.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam
  5. Dari Segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html
    Good Luck!!

    BalasPadam
  6. As salam Lya..good luck ye :)

    BalasPadam
  7. salam..dr segmen yg same.. sy singgah n follow sini.. jemput singgah segmen newbie sy :)

    http://eyrasaharuddin.blogspot.com/2015/05/newbie-blogwalking-2015-by-eyra-saha.html

    BalasPadam
  8. PG singgah dari segmen yang sama :)
    Good luck to u ya :)

    BalasPadam
  9. Good luck.. saya pun dah join.. :)

    BalasPadam
  10. as salam.sy dtg mmbls kunjungan..semga berjya..;)

    BalasPadam
  11. sesi balas kunjungan. :))
    http://ezbil-official.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam
  12. kunjung balas dari segmen sama. Good luck :)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam
  13. Sponsor berblogwalking.. Hehehe

    Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

    BalasPadam
  14. membalas kunjungan dari julia.Rasanya julia yang kena panggil saya akak.hihi,good luck julia.

    BalasPadam
  15. singgah dari segmen yg sama .. hehee http://www.ciksepet.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam
  16. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    BalasPadam
  17. Salam Akif....semoga sihat sejahtera...jom kita sama-sama bersegmen di Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur. Saya dari segmen yang sama datang memberi sokongan. Moga berjaya bro....

    BalasPadam
  18. salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.