Alpha Series Keluaran Bagaidikata Perfume Wangian Memikat, Menggoda Dan Mempersona Buat Lelaki Dan Wanita

Alpha Series Keluaran Bagaidikata Perfume Wangian Memikat, Menggoda Dan Mempersona 


Assalamualaikum.. Hi korang! Malam ni KakYa nak kongsi dengan korang satu produk minyak wangi iaitu Alpha Series keluaran Bagaidikata Perfume. Takyah cakap lebih la kan, kalau bab minyak wangi tak kira lelaki ke perempuan ke,  mesti suka. Ke ada yang tak suka? Takde kan? Pendek kata kalau kita tanya bab minyak wangi semua cakap suka. Opkos la suka sebab baunya yang harum. 

Alpha Series Bagaidikata Perfume wangian memikat, menggoda dan mempersona, Bagaidikata Perfumes, Alphamale V1, Alphafemale V1, perfume, pheromones,

Ok sebelum KakYa citer lebih detail mengenai minyak wangi Alpha Series keluaran Bagaidikata ni, apakata kita berkenal mesra dulu dengan Bagaidikata. Jom kenali Bagaidikata dengan lebih dekat. 

Bagaidikata 


Bagaikata merupakan jenama baru di Malaysia yang memfokuskan pada penghasilan minyak wangi secara handcraft. Bagaidikata dimiliki dan diuruskan oleh Projek Serius Sdn. Bhd. Ianya 100% kepunyaan anak Malaysia.

Bagaidikata Perfumes


Bagaidikata Perfumes merupakan mini lab yang menghasilkan perfume secara handcraft di Malaysia. Matlamat utama Bagaidikata adalah untuk menembusi pasaran minyak wangi di Malaysia dengan haruman dari ciptaan atau rekaan sendiri. Sejak 2019 Bagaidikata telah menghasilkan pelbagai jenis wangian dan hanya menjualnya pada rakan-rakan dan keluarga terdekat sahaja untuk mendapatkan feedback kualiti wangian yang dihasilkan pada masa itu. 

Bermula Mei 2022, Bagaidikata Perfumes mula melancarkan siri pertama iaitu Alpha Series yang diperkaya dengan Pheromones dan juga Copulins untuk lelaki dan juga wanita.

Alpha Series Dari Bagaidikata Perfumes


Alpha Series keluaran Bagaidikata Perfumes adalah wangian memikat, menggoda dan mempersona buat lelaki dan juga wanita. Alpha Series merupakan siri pertama keluaran Bagaidikata Perfume

Minyak wangi ini mengandungi Pheromone dan Copulins Booster serta diperbuat menggunakan bahan bahan premium. Alpha Series merupakan salah satu dari produk terbaik yang dihasilkan oleh Bagaidikata Perfumes Malaysia.

Alpha Series dari Bagaidikata Perfumes ini berbeza dari wangian lain yang ada di pasaran. Pertama sekali, ianya dihasilkan secara handcraft di Malaysia menggunakan bahan-bahan yang bermutu tinggi dan berkualiti. Keduanya, ia didatangkan dengan Pheromones dan Copulins (hormon sintetik) yang menjadikan ia lebih memikat, menggoda dan mempersona dengan aromanya yang tersendiri yang korang takkan  dapat pada wangian lain di pasaran. Woww!!

Alpha Series ini menggunakan pheromones yang memfokuskan pada social, dominance, love dan respect. Alpha Series membolehkan penggunanya merasai pengalaman unik ketika menggunakannya. Kalau korang pakai minyak wangi ni, korang akan mudah menarik perhatian orang di sekeliling korang dan menarik kemesraan antara korang dan orang luar.

Alpha Series di datangkan dalam dua versi iaitu Alphamale V1 untuk lelaki dan Alphafemale V1 untuk wanita. 

Alphamale V1 Untuk Lelaki 
- Musk, Vanilla, Woody Accords,
Osmanthus, Citrus,
& Fruity Accords 

Alphafemale V1 Untuk Wanita 
- Musk, Vanilla, Pomegranate,
Ylang-Ylang, Grapefruit,
Fruity & Flower Accords 


Alpha Series Bagaidikata Perfume wangian memikat, menggoda dan mempersona, Bagaidikata Perfumes, Alphamale V1, Alphafemale V1, perfume, pheromones,
Alphafemale V1

Alpha Series Bagaidikata Perfume wangian memikat, menggoda dan mempersona, Bagaidikata Perfumes, Alphamale V1, Alphafemale V1, perfume, pheromones,
Alphamale V1

Pendapat KakYa Setelah Mencuba Perfume Alphamale V1 dan Alphafemale V1 


KakYa dah cuba kedua dua  perfume ni dan dua dua KakYa suka. Yang Alphamale V1 tu walaupon untuk lelaki tapi bau dia lembut jer tak menyakitkan hidung. Biasa kalau perfume lelaki yang ada kat pasaran banyak yang menyakitkan hidung bila kita guna. Tapi Alphamale V1 memang best dengan bau bauan yang fresh

Alpha Series Bagaidikata Perfume wangian memikat, menggoda dan mempersona, Bagaidikata Perfumes, Alphamale V1, Alphafemale V1, perfume, pheromones,

Alphafemale V1 lagi KakYa suka sebab ianya untuk wanita. Opkos la wanita sukakan perfume khas untuk wanita kan? Bau perfume ni boleh tahan melebihi 12 jam. Mewangi jer sepanjang masa. 

Haritu masa bawak anak anak jalan jalan cuti sekolah KakYa pakai waktu pagi dan balik rumah tengah malam, bau masih sama tak hilang.  Memang betul betul tahan lama. Serius tak tipu. Korang kena try perfume ni sendiri dan korang akan rasa kelainannya berbanding perfume yang ada kat pasaran sekarang ni. 

Alpha Series Bagaidikata Perfume wangian memikat, menggoda dan mempersona, Bagaidikata Perfumes, Alphamale V1, Alphafemale V1, perfume, pheromones,

Kita ni kan bila beli perfume memang la kita nak yang tahan lama. Takkan la beli perfume mahal tapi bau tak lekat. Sekadar di angin lalu jer. Tak ke membazir namanya. Kalau korang guna Alpha Series Alphamale V1 dan Alphafemale V1 korang pasti puas hati. Try dulu tengok camne ...

Alpha Series Bagaidikata Perfume wangian memikat, menggoda dan mempersona, Bagaidikata Perfumes, Alphamale V1, Alphafemale V1, perfume, pheromones,

Cara Nak Dapatkan Alpha Series keluaran Bagaidikata


Untuk maklumat lanjut berkenaan Alpha Series Alphamale V1 dan Alphafemale V1 keluaran Bagaidikata sila layari laman tertera hanya dengan klik link kat bawah;


Catat Ulasan

1 Ulasan

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.