Pocket Rocket Man Please Bring Gold Medal For Malaysia

Pocket Rocket Man Please Bring Gold Medal For Malaysia | Semalam duk sembang dengan encik suami dan anak anak pasal Dato' Azizulhasni Awang, pelumba basikal negara kita yang akan bertanding pada hari ini 4 Ogos 2021 jam 2.30 petang waktu Malaysia. Dua pelumba Malaysia akan memulakan sesi kelayakan hari ini iaitu Dato' Azizulhasni Awang dan juga Muhammad Shah Firdaus Sahrom. Pagini KakYa sempat tulis satu entri  khas ucapan semangat buat atlet lumba basikal negara Dato' Azizulhasni Awang. 

Pocket Rocket Man please bring gold medal for Malaysia, Dato' Azizul Hasni Awang, Sukan Olimpik Tokyo, jadual azizul hasni awang olimpik tokyo, Tokyo
Dato' Azizulhasni Awang

Good Luck Dato'  Azizulhasni Awang dan Muhammad Shah Firdaus Sahrom


Kami rakyat Malaysia sentiasa mendoakan kejayaan yang cemerlang buat Dato'  Azizulhasni Awang dan Muhammad Shah Firdaus Sahrom. Berjuanglah kalian habis habisan demi Negara dan rakyat Malaysia. Semoga kalian berdua dapat mengharumkan nama Malaysia di Sukan Olimpik Tokyo. InsyaAllah Malaysia Boleh!  Yakin dan percaya pada diri sendiri. Kibarkan jalur gemilang di bumi Tokyo. 

Pocket Rocket Man please bring gold medal for Malaysia, Dato' Azizul Hasni Awang, Sukan Olimpik Tokyo, jadual azizul hasni awang olimpik tokyo, Tokyo
Jadual perlawanan Dato'  Azizulhasni Awang dan Muhammad Shah Firdaus Sahrom

Pocket Rocket Man Bawa Pulang Pingat Emas Olimpik Untuk Malaysia


Semoga diberikan kesihatan yang baik dan tercapai segala harapan dan dengan izin dari Allah SWT berjaya meraih emas buat negara di temasya Sukan Olimpik Tokyo. Tanamkan tekad dan kesungguhan, teruskan berjuang Dato' Azizulhasni Awang. Sesungguhnya doa dari seluruh rakyat Malaysia sentiasa mengiringi kayuhan Dato' Azizulhasni Awang. Pocket rocket man! Bawa pulang emas olimpik untuk Malaysia. 

All the best! The Pocket Rocket Man . InsyaAllah EMAS buat Malaysia..

Fikirkan Boleh

Jika kau fikirkan kau boleh
Kau hampir boleh melakukan
Jika kau fikirkan ragu-ragu
Usahamu tidak menentu

Jika kau fikirkan kekalahan
Kau hampiri kegagalan
Jika kau fikirkan kemenangan

Kau hampiri kejayaan...

Engkaulah apa kau fikirkan
Terkandung dalam pemikiran

Kau fikir boleh melakukan
Fikirkan boleh

Percaya apa kau lakukan
Tabah apa kau usahakan
Bertindak atas kemampuan
Engkau boleh

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. harap x kempunan lagi tahun ni. kalau dok, kena tunggu 3 thn lg la pulak!

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.