VEIN : Minyak Wangi Murah Dengan Bauan Mewah

VEIN : Minyak Wangi Murah Dengan Bauan Mewah | Assalamualaikum, hi korang. Pagini KakYa nak cerita sikit perihal minyak wangi terbaru yang KakYa guna. Tadaaa! VEIN namanya. Minyak wangi jenama VEIN ni memang wangi sangat dan baunya boleh tahan hingga ke malam. Korang yang mencari minyak wangi yang tahan lama dengan bauan mewah pada harga termurah, VEIN pastinya pilihan tepat untuk korang. Tak caya, try beli satu test kat diri sendiri dulu. 

Minyak wangi tahan 24 jam, minyak wangi murah bau mewah, minyak wangi setanding parfume mahal, minyak wangi jenama VEIN, minyak wangi VEIN, wangi

Masa mula mula KakYa bukak penutup minyak wangi, belum lagi sembur dah keluar bau yang mewangi gitu. Pastu bila sembur jer, alahai semerbak bau wangi hinggakan Akif yang duk khusyuk baca buku kat dalam bilik boleh keluar pastu tanya " Umi beli minyak wangi baru pulak ke? Eh, wangi la bau minyak wangi ni. Akif suka la bau dia. Akif nak la minyak wangi ni Umi ". Amboi dan dan nak kat dia pulak. Kita baru nak try dia dah chup awal awal. Suka suka dia jer kan.

Minyak wangi tahan 24 jam, minyak wangi murah bau mewah, minyak wangi setanding parfume mahal, minyak wangi jenama VEIN, minyak wangi VEIN, wangi


Minyak Wangi Jenama VEIN


Minyak wangi tahan 24 jam, minyak wangi murah bau mewah, minyak wangi setanding parfume mahal, minyak wangi jenama VEIN, minyak wangi VEIN, wangi

VEIN jenama wangian tempatan Malaysia diasaskan pada tahun 2017, memasarkan wangian terpilih, eksklusif dan berkualiti tinggi yang diimport mewah dari tanah Monarki, England. Setiap wangiannya diberikan karakter tersendiri bagi memudahkan pembeli untuk memilih wangian yang bersesuaian dengan persona dan mood pengguna. 

Wangian ini diklasifikasikan sebagai extrait de parfum. Ketahanan wangian VEIN dibuktikan oleh para pengguna iaitu sehingga 10 ke 24 jam, juga bergantung pada keadaan cuaca, aktiviti seharian dan juga kombinasi bau badan.

VEIN kini melebarkan sayapnya ke pasaran antarabangsa seperti Brunei dan Singapore melalui laman sesawang e-commercenya 

VEIN 4 Tahun Di Pasaran Tempatan

Reputasi VEIN selama 4 tahun berada dipasaran tempatan sebagai premium affordable brand bagi wangian peribadi telah mendapat sambutan oleh perfume enthusiast iaitu penggemar dan pengguna wangian peribadi daripada perfumer. Wangian sebegini juga kenali sebagai wangian artisan.

Sasaran VEIN kali ini, ingin lebih dikenali bukan sahaja dikalangan perfume enthusiast malahan juga di kalangan pengguna wangian peribadi harian. Terbaharu, VEIN menambahbaik dan menawarkan kemasan pembungkusan yang bermotifkan vintage klasik atas permintaan.

Minyak wangi tahan 24 jam, minyak wangi murah bau mewah, minyak wangi setanding parfume mahal, minyak wangi jenama VEIN, minyak wangi VEIN, wangi

Dengan harga yang berpatutan, pengguna boleh mendapatkan pengalaman premium, bagaimana jenama – jenama terkemuka dunia memberikan perkhidmatan terbaik daripada sapaan pertama sehingga ke produk itu sendiri. VEIN hadir dalam 5 pilihan wangian yang sesuai untuk lelaki dan juga wanita

Minyak wangi tahan 24 jam, minyak wangi murah bau mewah, minyak wangi setanding parfume mahal, minyak wangi jenama VEIN, minyak wangi VEIN, wangi
VEIN II: Fresh apple juice and zesty citrus. Top notes are ylang. middle notes are freesia and jasmine, hedione. Base note is musk. Recommended for daily use.

Minyak wangi tahan 24 jam, minyak wangi murah bau mewah, minyak wangi setanding parfume mahal, minyak wangi jenama VEIN, minyak wangi VEIN, wangi
VEIN III: Top notes are rose and freesia. Middle notes are cedar and sandal wood. Base notes are vanilla and caramel. Recommended for daily use and special occasion.

Minyak wangi tahan 24 jam, minyak wangi murah bau mewah, minyak wangi setanding parfume mahal, minyak wangi jenama VEIN, minyak wangi VEIN, wangi
VEIN IV: Features aromas of watermelon, kiwi, pink cyclamen and musk. Recommended for special occasion and evening banquet.

Minyak wangi tahan 24 jam, minyak wangi murah bau mewah, minyak wangi setanding parfume mahal, minyak wangi jenama VEIN, minyak wangi VEIN, wangi
VEIN V: Top notes are mint, lavender, grapefruit and bergamot. Middle notes are cranberry, rose and granny smith apple. Base notes are amber, cactus and cotton flower. Recommended for special occasion and sports appearance.

Minyak wangi tahan 24 jam, minyak wangi murah bau mewah, minyak wangi setanding parfume mahal, minyak wangi jenama VEIN, minyak wangi VEIN, wangi
VEIN Origin: Top notes are Rose, Green Tea and Violet. Middle notes are Turkish Rose and Magnolia. Base notes are Musk and Cedar. Recommended for special occasion.

Setiap wangian keluaran VEIN adalah eksklusif dan terhad produksinya. VEIN diperakui dan mendapat sijil ujian kimia daripada makmal bioteknologi.

Harga Mampu Milik Kualiti Setanding Antarabangsa

Choppss! as you know, VEIN antara minyak wangi yang harganya sangat mampu milik dengan kualiti setanding antarabangsa. 
Harga pasaran Malaysia yang ditawarkan oleh VEIN adalah sangat berpatutan iaitu RM65/botol, didatangkan khas dengan ciri-ciri klasik premium dimana korang boleh lihat dan rasai pada botol dan juga kemasan pembungkusannya. 

Untuk keterangan dan maklumat lanjut mengenai minyak wangi VEIN, sila berhubung dengan atau terus ke laman tertera di bawah;

Hp: Afiq Rashid +60166202412
Email: aafiqr@gmail.com


Catat Komen

5 Ulasan

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.