Jom Shopping Baju Raya Di Pusat Pakaian Hari Hari

Jom Shopping Baju Raya Di Pusat Pakaian Hari Hari | Assalamualaikum, hai korang. Salam Ramadhan ke 15 sahabat. Dah dekat nak raya dah kita kan? Bercakap bab raya, korang dah shopping baju raya ke belum ni? Kalau belum jom la ikut KakYa, kita shopping baju raya di Pusat Pakaian Hari Hari. 

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Shopping Baju Raya Di Pusat Pakaian Hari Hari

Pusat Pakaian Hari Hari menyediakan pelbagai pilihan pakaian hari raya yang menarik dan cantik bermula dengan saiz kanak kanak sehingga dewasa dengan design terkini, harga berpatutan dan mampu milik. KakYa pasti korang akan teruja dengan bermacam macam pilihan fesyen pakaian pelbagai design, saiz dan warna yang tersedia di Pusat Pakaian Hari Hari. Jangan pulak pasni korang rambang mata nak buat pilihan.

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

KakYa sendiri pon semalam masa shopping, rambang mata dibuatnya nak pilih mana satulah baju raya yang berkenan di hati. Duk tanya encik suami berkali kali la jugak sementara nak buat pilihan. Alahai susah juga ya nak pilih mana yang berkenan bila banyak sangat pilihan depan mata. 

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Tengok yang tu berkenan, tengok yang ni berkenan ... pendek kata kejap angkat kejap letak, angkat letak angkat letak sebelum dapat buat pilihan mana satu yang betul betul berkenan di mata jatuh ke hati gituuu. Nama pon orang perempuan kan, selagi tak jumpa yang berkenan di hati, selagi tu lah dia duk belek belek.
Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Kurta Pilihan Akif, Iman Dan Encik Suami

Si bongsu KakYa ni tak berapa suka sangat berbaju melayu. Ingat ingat KakYa dah dua tahun la jugak beraya tak jahit baju melayu. Sekarang ni dia lebih suka pakai kurta berbanding baju melayu.
 
Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Di Pusat Pakaian Hari Hari, banyak betul pilihan kurta pelbagai saiz, design dan warna. Ada kurta yang di jual sekali dengan seluar dan ada juga kurta tanpa seluar. Kebetulan masa KakYa pergi, masih banyak lagi pilihan warna yang ada. Jadi dapatlah Akif pilih warna kurta yang berkenan di hati dia.

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Untuk Iman, anak kedua KakYa. KakYa pilih kurta yang sama design dengan Akif tapi warna berlainan. Anak anak ni kan, bila dah makin dewasa manalah diaorang suka nak pakai baju raya warna sama. Masing masing akan pilih warna yang diaorang suka dan berkenan. Takdenya nak pilih yang sama warna sedondon bagai.

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Tapi takpe la ikut suka diaorang janji diaorang happy dengan pilihan diaorang. Kita minta pilih sedondon tapi kalau diaorang tak suka tak boleh paksa jugak sebab diaorang yang nak pakai. Jadi kita raikan pendapat masing masing. Relaks lah! raya kan setahun sekali.

Encik suami pon pilih design kurta yang sama. Sedondon dari segi design tapi warna berlainan. Ok la takpe la tak sama warna janji dah beli sorang sepasang untuk pakai hari raya nanti.

Pilihan untuk Insyirah dan KakYa. Untuk pakaian wanita dah tak banyak pilihan yang ada, ramai betul orang datang shopping awal sebab nak elakkan kesesakan.

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Tapi KakYa try jugak la cari sepasang untuk Insyirah. Mujur jugak jumpa satu saiz untuk dia. Dapatla belikan sepasang kat dia. KakYa harap dia berkenan dan sesuai la baju tu nanti dengan dia. Tak sabar tunggu dia balik asrama nak tengok dia pakai baju ni nanti.

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Harga Berpatutan Dan Keselesaan Pelanggan Di Utamakan

Sepertimana yang KakYa war warkan di awal awal tadi berkenaan harga pakaian di Pusat Pakaian Hari Hari. Harga pakaian kat sini tersangatlah berpatutan dan harga mampu bayar.

Selain daripada harga yang berpatutan, keselesaan pelanggan sangat sangat diutamakan oleh pihak Pusat Pakaian Hari Hari. Penyediaan ruang yang luas dengan bilik persalinan yang mencukupi memudahkan kita untuk memilih dan mencuba pakaian dengan tenang.

Jangan Lupa Shopping Di Pusat Pakaian Hari Hari

Alhamdulillah misi beli baju raya di Pusat Pakaian Hari Hari dah pon tercapai semalam. Pasni KakYa dah tak perlu lagi nak fikir mana nak beli baju raya dan tak perlu nak bersesak sesak dengan orang ramai untuk dapatkan baju raya. Terima kasih Pusat Pakaian Hari Hari kerana menyediakan perkhidmatan terbaik buat pelanggan yang berkunjung ke sini.

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Korang yang belum shopping baju raya jangan tunggu saat saat akhir baru nak shopping tau, kan tak dapat nak sedondon, tak dapat nak cari design yang berkenan di hati, tak dapat warna kesukaan pulak nanti sebab dah kehabisan stok. Shopping awal tau, ajak sekali semua ahli keluarga pakat pakat shopping baju raya di Pusat Pakaian Hari Hari.

Promosi Hebat Menjelang Hari Raya 

Sepanjang nak menjelang hari raya ni, Pusat Pakaian Hari Hari turut mengadakan promosi hebat. Setiap pembelian RM100 ke atas, korang boleh dapat free gift paket raya yang comel comel. Manakala untuk pembelian RM200 ke atas korang akan dapat woven bag ungu percuma bermula 23 April 2021.

Shopping baju raya 2021, shopping baju raya murah, pusat pakaian hari hari, baju raya sedondon 202,  jom beli baju raya di pusat pakaian hari hari

Promosi ini berlangsung di semua cawangan Pusat Pakaian Hari Hari. Jangan lupa terjah cari baju raya di Pusat Pakaian Hari Hari berdekatan dengan korang. Happy Shopping!!

85 Cawangan Pusat Pakaian Hari Hari Di Seluruh Malaysia

Kalau korang nak tahu, Pusat Pakaian Hari-Hari mempunyai 85 cawangan di Malaysia dan bakal dibuka 5 lagi cawangab terbaru di Klang, Kajang, Tampin , Bukit Mertajam dan juga Kedah. Untuk pilihan lokasi terdekat dengan korang, korang boleh check kat sini https://www.ehari.com.my/Branch

Selain membeli kelengkapan di Pusat Pakaian Hari Hari, korang boleh shopping secara online juga tau. Musim Covid19 yang belum nampak bila akan berakhir ni, seeloknya kita shopping online pon takpe. Korang klik je www.ehari.com atau di Shopee Hari-Hari untuk sebarang pembelian dan nikmati diskaun hebat sehingga 15%. Wah bestnya dapat diskaun lagi!

Untuk maklumat lebih detail mengenai Pusat Pakaian Hari Hari, sila layari laman tertera di bawah;

Website: www.ehari.com





Catat Komen

3 Ulasan

  1. Nampak sampul angpau tu! comell sgt...

    BalasPadam
  2. Mummy dari dulu lgi memang selalu je beli kat Har-hari. Kualiti ok, harga pun berpatutan. So ok ja kalo soping raya kat situ

    BalasPadam
  3. yeayyy! senang beli baju raya awal-awal

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.