Sesi Persekolahan Pada 20 Januari 2021 Di Tangguhkan

January 16, 2021

Sesi Persekolahan Pada 20 Januari 2021 Di Tangguhkan | Terkini dari Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). Sesi persekolahan pada 20 Januari 2021 di tangguhkan pada satu tarikh baru yang akan di umumkan kemudian. Ini bermakna semua pelajar di seluruh negara akan belajar secara online bermula 20 Januari 2021. Pembelajaran secara bersemuka hanya untuk pelajar Tingkatan 5 dan 6 sehingga mereka tamat menduduki peperiksaan.

Pembelajaran dan pengajaran untuk semua murid sekolah rendah dan menengah akan dilaksanakan secara online dan akan berterusan sehingga ada maklumat sahih dari Kementerian Pendidikan Malaysia untuk membuka semula sekolah bagi pembelajaran secara terbuka.

Kenyataan media daripada Kementerian Pendidikan Malaysia KPM sesi persekolahan 2021 ditangguhkan

Kenyataan media daripada Kementerian Pendidikan Malaysia KPM sesi persekolahan 2021 ditangguhkan

Kenyataan media daripada Kementerian Pendidikan Malaysia KPM sesi persekolahan 2021 ditangguhkan

Sumber : Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) 

Artikel Menarik yang Lain

4 Sahabat Setia

  1. bukan senang nak belajar di rumah kan.. tapi nak buat camana.. :)

    ReplyDelete
  2. Semoga yang bakal menduduki peperiksaan dipermudahkan.

    ReplyDelete
  3. seeloknya mcm ni la kan ,tapi kesian dekat student smua sbb tak dpt proper educaation

    ReplyDelete
  4. Kesian yang di negeri pkpp dah beria buat persediaan. Tapi nak buat cmane kan, demi kesihatan anak-anak jugak

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.