Kasut Sekolah 2021 : Pallas Tetap Jadi Pilihan

January 15, 2021

Kasut Sekolah 2021 : Pallas Tetap Jadi Pilihan | Sesi persekolahan sesi 2021 bakal bermula tidak berapa lama lagi. Seperti biasa, sebagai ibubapa keperluan persekolahan anak anak amat KakYa dan suami titiberatkan. Bagi KakYa persediaan awal dapat membantu KakYa memilih dengan lebih baik sewaktu membuat pembelian kelengkapan sekolah anak anak.

Tambahan pula sekarang ni musim COVID-19, KakYa lebih selesa membeli keperluan persekolahan anak anak seperti pakaian seragam sekolah, kasut dan peralatan lain secara online. Lebih mudah dan selamat. 

kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.com

Harini KakYa nak cerita tentang kelengkapan sekolah anak anak KakYa iaitu kasut sekolah. Untuk sesi persekolahan 2021, sama seperti tahun lepas, kasut sekolah Pallas masih lagi menjadi pilihan utama anak anak KakYa. Bila dah selesa yang tu la yang diaorang suka. Orang cakap kasut sekolah Pallas sentiasa di hati katakan!

kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.com
Pallas X Series

kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.com
Pallas X Series PX37-018 BK
Pallas X Series PX37-104ABK 
Pallas X Series PX37-013 BK

Kasut Sekolah Pallas Pilihan Anak Anak Untuk Sesi Persekolahan 2021

Kasut sekolah Pallas pilihan anak anak KakYa untuk sesi persekolahan 2021. Tahun 2021 semua pilih Pallas X Series. Untuk kasut Insyirah, pilihan kakak adalah Pallas X Series PX37-018 BK, pilihan Iman Pallas X Series PX37-104ABK dan Akif memilih Pallas X Series PX37-013 BK. Pilihan berlainan ikut citarasa diaorang. Masing masing ada pilihan sendiri jadi KakYa bagi kebebasan untuk pilih mana satu yang diaorang suka. KakYa nak citer la sikit sebanyak mengenai ketiga tiga pilihan kasut sekolah Pallas anak anak KakYa ni. 

kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.com
Kasut Sekolah Pallas Pilihan Anak Anak 

Pallas X Series PX37-018 BK Pilihan Insyirah 

Insyirah suka kasut sekolah bertali sejak sekolah rendah lagi.Tapi untuk sesi persekolahan 2021 dia nak cuba kasut tanpa tali. Pilihan Insyirah Pallas X Series PX37-018 BK. 


Kasut ni nampak simple dan cantik untuk anak perempuan. Sesuai sangat dengan Insyirah. Nampak selesa bila memakainya. Tapak kasut  getah memberi cengkaman lebih baik. Arch Support yang ada kat pelapik getah menjadikan otot kaki lebih selesa, terutamanya anak yang kaki jenis FLAT FOOT atau HIGH ARCH.


kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, harga kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.com
Pallas X Series PX37-018 BK

Antara ciri ciri dan kelebihan kasut jenis ini;

- Kusyen Tumit Getah (Rubber Insole)
- Tapak Kasut Getah (Rubber Outsole)
- Kusyen Tumit dengan gerbang sokongan (Insole with Arch Support)
- Rubber Insole; Lantunan yang lebih baik, lebih selesa (Better rebound & more COMFORT).
- Rubber outsole; Cengkaman yang lebih baik (Better GRIP).
- Arch Support; Melegakan ketegangan pada otot kaki dan lebih selesa

kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, harga kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.com

Pallas X Series PX37-104ABK Pilihan Iman

Sejak masuk sekolah menengah, Iman lebih suka pakai kasut sekolah bertali berbanding kasut zap on. Ya la kan takkan nak pakai kasut jenis zap on lagi dah masuk sekolah menengah. Tak smart la Umi pakai zap on. Tu kata dia.. Ok ok ikut suka awaklah janji awak selesa dengan kasut pilihan awak. 


Kasut pilihan Iman masih sama dengan kasut yang di pakai tahun lepas Pallas X Series PX37-104ABK. Tahun ni masih kekal dengan pilihan yang sama. Kasut yang sangat selesa dengan cengkaman tapak yang lebih kuat. Iman cakap dia cukup selesa memakai kasut sekolah Pallas design camni.


kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, harga kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.com
Pallas X Series PX37-104ABK


Antara ciri ciri dan kebaikan kasut jenis ini; 


Tapak kasut getah (Rubber Outsole)

- Saiz besar sehingga #13 available. Saiz besar macam ni memang agar sukar untuk dicari kat pasaran tapi Pallas tetap ada. 

- Rubber outsole: Cengkaman yang kuat dan lebih baik (Better GRIP).


kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, harga kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.com

Pallas X Series PX37-013BK Untuk Akif 

Kasut pilihan Akif sama jugak macam tahun lepas, Pallas X Series PX37-013BK jenis zap on. Untuk kasut sekolah dia memang suka pakai yang jenis zap on. Memudahkan katanya. Akif jenis tak suka nak ikat tali kasut, jadi kalau kasut zap on camni memudahkan untuk dia.  Lagipon dia jenis lambat sikit bersiap. Kasut zap on gini senang, hanya sarung jer. Jimat masa dah kat situ. 


kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, harga kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.


Kasut Pallas X Series PX37-013BK, kalau korang nak tahu... kasut ni nampak macam berat tapi sebenarnya kasut ni jenis ringan jadi takde la memberi beban untuk kaki Akif. Nak berlari pon takde masalah. 


kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, harga kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.com
Pallas X Series PX37-013BK

Antara ciri ciri dan kebaikan kasut jenis ini;

- X-light (Lightweight)
- Ventilation System
- Lebih ringan: Better for growing feet, lebih selesa (better COMFORT)
- Ventilation System: Pengudaraan yang baik dan cepat kering.

kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, harga kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.

Kenapa KakYa Pilih Kasut Sekolah Pallas Untuk Anak Anak

Bagi KakYa ketiga tiga kasut sekolah Pallas yang dipilih oleh Insyirah, Iman dan juga Akif mempunyai kebaikan dan kelebihan masing masing. Antara kelebihannya yang paling utama ianya selesa, tahan lasak dan berkualiti tinggi. Pemakaian kasut setiap hari dengan pelbagai aktiviti harian di sekolah, anak anak sangat memerlukan kasut yang sesuai untuk keselesaan kaki mereka. 


kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, harga kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.
Kasut Sekolah Pallas Pilihan Nombor 1 Pelajar Dan Ibubapa Di Malaysia

 

Kasut sekolah Pallas ni memang sangat selesa, tahan lasak dan berkualiti tinggi dengan harga mampu milik dan menjadi pilihan KakYa untuk anak anak. Tambahan pula kasut sekolah Pallas mendapat banyak review positif daripada ibubapa dan pelajar sekolah sekaligus menjadikan kasut sekolah Pallas  pilihan nombor satu KakYa.


kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, harga kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.


KakYa sarankan untuk korang, dapatkan kasut sekolah Pallas untuk anak korang kerana kasut sekolah Pallas sangat selesa, berkualiti tinggi, tahan lasak, pelbagai pilihan rekaan dan harga  juga berpatutan.


kasut sekolah pallas berkualiti dan bermutu tinggi, kasut sekolah pallas jenama nombor satu di Malaysia, kasut sekolah pallas pilihan pelajar, beli kasut sekolah pallas online, kasut sekolah pallas review, review kasut sekolah pallas, harga kasut sekolah pallas, www.akifimtiyaz.

Beli Online Jer Kasut Sekolah Pallas!

Pembelian kasut sekolah kalini KakYa lakukan secara online. Kenapa KakYa beli secara online? Banyak faktor yang mendorong KakYa suka beli secara online antaranya beli online ni takde la kita susah payah nak fikir bawak kereta, isi minyak, parking kereta, saiz kasut tak ada, jenis yang berkenan dihati tak ada, penat letih semua tu tak payah fikir. 


Tambahan pula sekarang ni musim Covid19 masih lagi berleluasa. Elok juga  kita beli secara online. Pilihan pon banyak berbanding kat kedai. Kadang kadang kalau kita pergi kat kedai, dah penat pergi kedai saiz kasut pula takde. Tak ke hampa jadinya. Baik beli online jer! 

 

Cara Pembelian Kasut Sekolah Pallas Secara Online 

Korang tak perlu risau kalau nak beli kasut  sekolah Pallas secara online sebab pilihan jenis dan saiz kebanyakannya memang ada. Tinggal pilih sahaja mana satu korang  nak.  KakYa citer sikit la kat korang bagaimana cara korang nak beli kasut sekolah Pallas secara online. 


Kasut sekolah Pallas pilihan terbaik kasut sekolah di Malaysia,   www.akifimtiyaz.com, Beli kasut sekolah 2021 secara online

 

Cara nak beli kasut sekolah Pallas secara online tak susah. Klik jer www.wow2wee.com pilih kasut mana yang berkenan dihati, pilih saiz  kasut, kuantiti, masukkan ke bakul belian dan bayar secara online. Mudah dan selamat. Sebelum KakYa lupa pastikan korang membeli kasut dengan saiz yang betul. Ukur dulu  saiz kaki anak korang agar tak silap memilih saiz kasut yang sepadan. Jangan pulak nanti tersalah pilih saiz. 

 

Masa nak buat pembayaran masukkan sekali negara dan negeri serta poskod untuk kos penghantaran. Boleh pilih nak Register Account atau Guest Checkout. Dah isi semua detail boleh teruskan dengan pembayaran. Korang boleh guna Kredit atau Debit kad, Perbankan Online, eWallet ataupon Paypal. Ok dah bayar semua kira settle la tu. Pastu tunggu penghantaran terus kat depan pintu rumah korang. 


Selain Pembelian Online Mana Lagi Nak Beli Kasut Sekolah Pallas? 

Korang mesti berkenan dengan kasut sekolah Pallas ni kan? Kalau dah berkenan wajib la beli , paling kurang sepasang untuk anak korang. Pembelian kasut sekolah Pallas bukan sahaja boleh dibuat secara online, kalau korang nak beli secara offline pon boleh juga. Takde masalah. Korang boleh dapatkan kasut sekolah Pallas di Aeon, Tesco, Mydin Supermarket dan juga kedai kedai terpilih. Cepat cepat dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok!


Artikel Menarik yang Lain

12 Sahabat Setia

  1. Antara jenama kegemaran da pilihan PC masa sekolah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aaa sama laaa KakYa 9n dulu2 huna aksut sekolah pallas jugak ..

      Delete
  2. Huhu lejen pallas ni. Dulu pakai Pallas Jazz tu dah feeling2 kayangan dah. hehe. Hari ni last day untuk join GA http://www.aimisyahirah.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html kot ada rezeki, mehla join! :)

    ReplyDelete
  3. saya suka PALLAS, tapi anak saya tahun ni tak beli PALLAS, beli jenama JOny Jeny dari HARI-HARI. hihi

    ReplyDelete
  4. Brand yang bagus dan tahan lama. Zaman sekolah saya dulu pakai pallas jazz. Tak pakai rasa ketinggalan. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul. Pallas ni jenama yang dipercayai dna beekauliti tinggi..

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.