Giveaway Sii Nurul

January 29, 2021

Giveaway Sii Nurul | Pagi ni KakYa join satu giveaway anjuran blogger Sii Nurul. Oleh kerana syarat syarat penyertaan dia sangat la mudah dan tak menyusahkan KakYa jadi KakYa join tanda support sesama rakan blogger. Korang! jom la pakat pakat join Giveaway Sii Nurul. 

Giveaway Sii Nurul , giveaway blogger, www.akifimtiyaz.com
Nak Join! KLIK BANNER ❤

Syarat Syarat Penyertaan Giveaway Sii Nurul

Ok berikut syarat syarat yang perlu korang ikut untuk join Giveaway Sii Nurul

1. Follow blog Sii Nurul dan Inspirasi Kami. DONE
2. Like Facebook Page Blog Sii Nurul. DONE
3. Copy and paste banner giveaway. Buat entri "Giveaway Sii Nurul".  DONE
4. Komen link penyertaan di komen giveaway. DONE

Yang duk tertanya tanya apa hadiah Giveaway Sii Nurul. Hadiah adalah jeng jeng jeng ..  Wang Tunai RM50 untuk 2 orang pemenang yang akan di undi melalui cabutan bertuah. Kalau korang dalam kategori bertuah, insyaAllah boleh menang. Doakan KakYa yang bertuah itu. Hehehe. 
 
Kalau tak bertuah dari segi cabutan, ada untung  juga  jika korang join Giveaway Sii Nurul. Ini kerana semua penyertaan akan disenaraikan dalam bloglist Sii Nurul. Korang ingat senang ke sesorang blogger nak letak blog kita kat bloglist dioarang. Susah gak tu. Hanya yang bertuah jer yang boleh masuk bloglist blogger lain. Jadi jangan lupa join tau! Giveaway bermula 24 Januari sehingga 20 Februari 2021. 

Artikel Menarik yang Lain

17 Sahabat Setia

  1. Assalamualaikum, Kak Ya.
    Selamat berkenalan! Saya datang membalas kunjungan. Follower #1172 di sini.
    Moga ada rezeki untuk GA ini :)

    ReplyDelete
  2. Ada rezeki syukur. Good luck kakYa.

    ReplyDelete
  3. menyinggah membalas kunjungan, good luck ya!

    ReplyDelete
  4. Semoga dimurahkan rezeki selalu~
    Good luck dan selamat bersegmen.. terima kasih join segmen ini ^^

    ReplyDelete
  5. Semoga murah rezeki :)

    Jemput berkunjung ke blog saya Adi Channel

    ReplyDelete
  6. Done follow awak sekali masukkan dlm bloglist

    Dr segment yg sama
    https://www.opzzpinky.com/2021/02/giveaway-sii-nurul.html

    Gud luck

    ReplyDelete
  7. hi. singgah drp giveaway yg sama. hehe

    ReplyDelete
  8. jalan menyinggah dari segmen yang sama. good luck!

    ReplyDelete
  9. Hai,jemput join Giveaway Cuya :)

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  10. *knock knock*

    Dropping by to say hi :)
    All the best!

    Visiting from https://sleekandpump.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. good luck datang dari GA sama

    ReplyDelete
  12. Terima kasih kerana sudi join giveaway ini.. Pemenang telah diumumkan. Boleh semak di entri ya ~
    https://www.siinurul.com/2021/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway-sii.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.