Sarapan Pagi Dengan Roti Sedap Arissto

December 09, 2020

Sarapan Pagi Dengan Roti Sedap Arissto | Nak tanya sikit boleh? Siapa kat sini suka makan roti? Rasa rasa KakYa majoriti kita semua ni suka makan roti tak kiralah apa rasa,apa jenis dan apa topping dia janji namanya roti. Kalau tanya kat KakYa suka ke tak makan roti? Ohhh KakYa memang suka sangat la makan roti. Dari kecik hingga la dah menghala ke usia tua ni memang roti dan KakYa berpisah tiada. Hehehe, tudiaaaa "berpisah tiada" . Nampak tak setakat mana KakYa suka roti. Haaahh kat situ dah boleh nampak betapa sukanya makan roti. Bukan KakY jer suka makan roti  suami dan anak anak pon suka.

Harini nak citer pasal roti. Bukan roti paung, bukan roti sardin dan bukan juga roti planta, tapi kita nak citer tentang roti sedap Arissto. Sedap sangat ke roti Arissto ni. Sedap la KakYa citer ni  kalau tak sedap KakYa tak citer. Hehehe!


Enjoy ARISSTO Bread Revolution 

Waktu pagi adalah waktu KakYa sibuk kat dapur.  Tambah tambah pada hari kerja. Penyediaan sarapan pagi buat suami dan anak anak sangat sangat KakYa UTAMA kan. KakYa rasa penyediaan sarapan jadi lebih mudah dengan adanya ARISSTO Bread Revolution! Layan pula dengan ARISSTO Italian Premium Coffee memang asyik.  



Suami dan anak anak KakYa cukup suka makan roti waktu sarapan. Sangat sangat suka. Dengan adanya ARISSTO Bread Revolution! KakYa tak perlu susah payah nak sediakan roti buat suami dan anak anak. Bukak jer kotak keluarkan roti dari plastik dan panaskan kat oven sekitar 5 minit jer, dah boleh makan roti berkualiti premium di meja makan kat rumah sendiri. Nak makan roti sedap tak tunggu pergi kedai. Makan kat rumah jer sambil santai santai bersama suami dan anak anak. 

ARISSTO Bread Revolution - disediakan oleh Chef Le Cordon Bleu dan hanya menggunakan 100% bahan premium antaranya;

๐Ÿ“Mentega AOP Perancis
๐Ÿ“Tepung T55 Perancis 
๐Ÿ“100% Bahan Premium Teknologi Segar Oven 5 Minit 
๐Ÿ“100% Bahan Semulajadi
๐Ÿ“100% Tanpa Bahan Pengawet

Enjoy sangat menikmati ARISSTO Bread Revolution seisi keluarga! Rasa dia sedap boleh bawak masuk dalam mimpi. Hahahaha! 

Artikel Menarik yang Lain

2 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.