Spot The Difference

October 24, 2020

Spot The Difference | Harini tak sekolah jadi Umi layan jer la anak anak ajak main bendalah ni kat rumah. Fuh mencabar la jugak mata Umi duk mengadap cari perbezaan gambar gambar kat bawah ni. Boleh juling biji mata dibuatnya. Hadoi la memang takdenya nak dapat markah penuh. Umi hang memang fail la bab bab cari perbezaan ni. Banyak benda yang nampak sama jer. Yang betul betul nampak beza boleh la lagi Umi cari. Datang yang hampir sama memang tak dapat la nak oiii. Poning gak kepala Umi layan bendalah ni. 

Gambar 1

Gambar 2

Gambar 3

Gambar 4

Gambar 5

Gambar 6

Gambar 7

Gambar 8

Gambar 9

Gambar 10

Gambar 11

Gambar 12

Gambar 13

Gambar 14

Gambar 15

Gambar 16

Gambar 17

Umi tak nak la pening sorang sorang cari perbezaan gambar kat bawah ni. Jadi Umi post kat blog ajak sekali kawan kawan Umi peningkan kepala sama sama. Haaa apalagi tunjuk la skill masing masing cari perbezaan gambar gambar ni kalau rasa terer. Masa ni la nak tunjuk terer. Nani boleh ajak anak anak join sekali. Best gak isi masa lapang ngan anak anak. 

Yang nak sahut cabaran cari perbezaan, boleh la join sekali. Saja jer suka suka. Layan kerenah anak anak di petang hari. Seronok gak duk gaduh gaduh manja ngan anak anak bila Umi cakap yang A beza anak cakap B. Bila Umi cakap yang B beza anak cakap C. Haa memang boleh bawak gaduh gaduh manja la main ni. KLIK GAMBAR dulu untuk lebih clear .. 




Artikel Menarik yang Lain

5 Sahabat Setia

  1. Mencabar segenap sudut manusiawi ni kak.

    ReplyDelete
  2. aah la, menguji mata betul hehehe

    ReplyDelete
  3. Aduuu Lya... Juling mata Moha cari beza kat gambar tu..huhuhu.. tp bagus main challenge ni satu famili.. seronok!!

    ReplyDelete
  4. hahahah ok!!!! sakit mata dah tgk dan tenung lol

    ReplyDelete
  5. baru sampai no 8 dah pening.. Hahha.. Tapi no 3 sampai sudah tak jumpa jawapan nya.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.