Tahan Instant Sport Hijab Easy To Wear Easy To Handle

September 28, 2020

Tahan Instant Sport Hijab Easy To Wear Easy To Handle | Easy to wear, easy to handle. Mana nak cari instant hijab cam gini? KakYa sendiri tercari cari juga instant hijab yang mudah nak guna terutama ketika melakukan aktiviti sukan,  tapi kebanyakannya tak menepati citarasa KakYa hinggalah KakYa jumpa Tahan Sport Hijab keluaran PTT Outdoor yang awesome sangat ni. Yes! KakYa dah jumpa instant hijab yang sangat selesa, mudah pakai dan menepati apa yang KakYa cari. 

Tahan Instant Sport Hijab Easy To Wear Easy To Handle
Tahan Instant Sport Hijab Easy To Wear Easy To Handle

Tahan Instant Sport Hijab

Tahan Instant Sport Hijab bagi KakYa satu tudung instant yang sangat sangat selesa, material yang baik dan sangat sesuai untuk digayakan ketika bersukan atau beriadah. Baru baru ni KakYa dapatkan sehelai Tahan Sport Hijab dari PTT Outdoor setelah direkomen oleh kawan kawan. 

KakYa pilih warna hitam sepenuhnya tanpa campuran warna lain. Warna hitam adalah warna terkini Tahan Sport Hijab. Mula mula pakai tu KakYa rasa bila letak jer kat kepala rasa terletak dan cukup selesa. Tudung kemas jer kat atas kepala tak bergerak waktu KakYa menjalani aktiviti riadah. Paling best tudung ni tak panas sebab penggunaan material yang sangat bagus. Memang best giler pakai sebab ngam ngam jer terletak kat kepala. KakYa bagi 5 bintang untuk Tahan Instant Sport Hijab.

Tahan Instant Sport Hijab Easy To Wear Easy To Handle
Memang ngam ngam terletak kat kepala, senang jer hanya sarung tak perlu nak pin bagai sebab dah memang selesa dan elok. 

Kenapa Perlu Cuba Tahan Instant Sport Hijab Keluaran PTT Outdoor

Korang yang aktif dan suka melakukan aktiviti bersukan tak kiralah sukan apa sekalipon, kena dapatkan sehelai Tahan Instant Sport Hijab  dari PTT Outdoor untuk keselesaan ketika melakukan aktiviti sukan. Kenapa? Kerana Tahan Instant Sport Hijab mempunyai kualiti yang sangat bagus,  tudung patuh syariah dan cukup selesa digayakan. Sukar sebenarnya nak cari Sport Hijabs Malaysia yang selesa waktu bersukan. Tapi dengan Tahan Instant Sport Hijab semuanya jadi mudah.


Kelebihan Tahan Instant Sport Hijab 

Selain daripada kualiti yang bagus dan selesa, apa yang korang perlu tahu mengenai Tahan Instant Sport Hijab? Ok, KakYa senaraikan kelebihannya untuk korang nilai sendiri berbaloi ke tidak untuk dapatkan sehelai Tahan Instant Sport Hijab.

- Fabrik yang sangat selesa
- Pengaliran udara yang sangat baik
- Bebas kedut
- Cepat kering 
- Ringan
- Senang dipakai
- Tak panas 
- Rekabentuk moden
- Sesuai untuk aktiviti luar rumah 
- Tak perlu gosok
- Bebas kedut
- Tidak berbau 
- Mudah disarung
- Tak perlu menggunakan pin tudung
- Harga mampu milik 
- 90% Poliester dan 10% Spandex 


Mana Nak Dapatkan Tahan Instant Sport Hijab 

Untuk korang yang sedang mencari sport hijab yang selesa dengan harga mampu bayar, KakYa rekomen untuk korang dapatkan sehelai Tahan Instant Sport Hijab keluaran PTT Outdoor. 

Kat mana nak dapatkan Tahan Instant Sport Hijab? Korang boleh dapatkan dengan segera melalui pautan link di bawah. Klik jer kat sini;


Sebelum terlupa, kalau korang berminat nak beli Tahan Instant Sport Hijab, KakYa nak bagi diskaun sebanyak 10% untuk korang.  Jangan lupa gunakan kode LYA10 masa checkout dan korang akan dapat diskaun sebanyak 10%. Dah boleh berjimat kat situ. 

Untuk info dan maklumat lebih detail, korang boleh layari laman tertera di bawah; 
 
IG :  @pttoutdoor 
FB : https://www.facebook.com/pttoutdoor/
Website : www.pttoutdoor.com/

Artikel Menarik yang Lain

45 Sahabat Setia

  1. Bagus ni untuk atlet Muslimah. Kekal aktif walaupun berhijab bukan lagi penghalang. Jemput join my GA which dah nak tamat! :) http://www.aimisyahirah.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul betul .. bukan saja utk bersukan .. untuk riadah petang bersama suami dan anak2 pon sesuai ..

      Delete
  2. kalau bersukan atau buat aktiviti luar suka pilih tudung yang cepat kering. kalau pakai yang biasa2 punya kain ni, bila berpeluh dia macam ada tinggal tompok kering tu. Malas betul.. Sebab tu kena pilih fabrik yang betul2 sesuai kalau nak bersukan. Saya rasa nak belikan satu untuk anak dara ni,dia aktif sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu DY. Buakn senang nak carik tudung yang selesa. Bila dah jumpa terus la grab satu.

      Delete
  3. siapa memang kuat bersukan. boleh la pakai tudung mcm ni, senang. bukan senang nak cari tudung yg fabrik die bagus utk bersukan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aaa ida. Sesuai sangat pada yang aktif bersukan .

      Delete
  4. Kte pun ada 1 tahan hijab ni. Memang selesa pakai time exercise sebab kain jenis ringan dan tak panas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Min kan .. memang sangat snagat selesa dan terletak elok jer kat kepala.

      Delete
  5. Wahh bagusnya ada produk macam ni. Sangat memudahkan para muslimah untuk bersukan tanpa berkompromi soal keselesaan. Bolehlah nanti nak suggest tudung ni pada kawan-kawan juga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila2 .. mmg sesuai sangat untuk yang suka dan aktif bersukan ..

      Delete
  6. Mak saya baru nak start jogging balik selepas lama stop atas masalah kesihatan. Boleh la nnti saya recommendkan tudung ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sangat la Ummi. Nnt try la dapatkan satu untuk mak Ummi.

      Delete
  7. Perkongsian yang baik dan nanti bila nak belii akan cari yang mcm ni.. nampak cool...

    ReplyDelete
  8. Saya nampak produk ni menarik sebab sesuai utk dibawa travel. Tak perlu fikir nak gosok bagai, dan bersukan tu lagi2 keluar peluh, ni sesuai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa mmg sesuaiutk travel sbb senang tak payah gosok dan anti kedut

      Delete
  9. sesuai sangat kalau pakai untuk masuk hutan ni. kalau camping sure kena bawak tudung spare. beratkan load je huhu

    ReplyDelete
  10. Good product! This is good for Muslimah sportswomen. Thank you for sharing your review on this product with me.

    ReplyDelete
  11. Siap tulis Sekadar Blogger? Wah! Cool..!

    ReplyDelete
  12. Memang k mid tengah cari tudung macamtue...bolehlah guna untuk berzumba nanti..thank for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kak mid.sesuai sangat kak mid kalau dapatkan satu.

      Delete
  13. Wahh banyaknya kelebihan produk ni... Sangat muslimah-friendly dan akan saya sarankan kat my outdoor-going friends yang memerlukan produk ni

    ReplyDelete
  14. Berkenan juga dengan tudung instant ptt outdoor ni.. Senang tudung macam ni buat aktiviti lasak ke joging ke smeuala.srap peluh, tak panas tu yang menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Nad. Kita ni nak bersukan kalau tudung tak sesuai boleh jadi rimas jugak.

      Delete
  15. Senang hijabista sekarang nak bersenam sebab ada pakaian yang muslimah-friendly seperti ni kan, Good job PTT . Moga makin banyak fesyen muslimah friendly akan dihasilkan kelak

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah.. ada produk yang bagus tuk muslimah tapi lagi bagus jika ada yang labuh dari sedia ada.. ke mmg ada awak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kira labuh dah ni emme hehehe .. standart menutup dada ..

      Delete
  17. Nampak terletak je hijabnya tu... menarik ni... tak payah nak fikir ada kedutan kat dalam la, payah nak bentuk la kan sis Lya... saya ni kalau berkenaan hijab ni, kalau tak dapat nak bentuk tu, aduh, boleh kemurungan dibuatnya... hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha betul tu. KakYa pon kalau tudung tak terbentuk mula la muka pon monyok jer..

      Delete
  18. Elok je awning. Masa bersukan pun kena rasa cantik kan. Tak payah gosok tu paling penting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aa sebab tak payah gosok laa KakYa suka pakai tudung ni. Mudah dan senang. Main sarung jer.

      Delete
  19. Bestlah ada hijab mcmni boleh tahan lasak dan sweat proof. Nak bersukan pun selesa je nnt kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aaa memang selesa sangat setakat KakYa pakai.

      Delete
  20. boleh recommend dengan wife nanti.. sy pun selalu beli barang di PTT Outdoor

    ReplyDelete
  21. Suka lah bentuk awning nampak cantik n kemas je suai dengan muka. Ada tudung sarung bentuk xcantik bila pakai mcm makcik sgt. Haha

    ReplyDelete
  22. True, its better to wear suitable attire for workout because you feel more comfortable.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.