Nak Tahu Tak Rahsia Kek Sedap Dan Menjadi

August 09, 2020

Nak Tahu Tak Rahsia Kek Sedap Dan Pasti Menjadi | Nak buat kek tapi tak pandai? Anak anak dan suami suka sangat makan kek tapi kita pulak tak reti nak buat. Nak tahu tak rahsia buat kek sedap dan confirm jadi. Rahsia kek sedap dan menjadi! Mesti ramai yang nak tahu rahsia ni. KakYa terus citer kat korang, rahsia dia mudah je. Korang kena gunakan tepung rahsia. Yes! Tepung rahsia. Apa nama tepung rahsia tu? Jeng! Jeng! Jeng!

Rahsia Kek Sedap, Lazat Dan Pasti Menjadi 

Rahsia kek sedap, lazat dan pasti menjadi. Tepung Kek Confirm Jadi lah jawapannya.  Tak perlu nak tengok video resepi lama-lama lagi. Dengan Tepung Kek Confirm Jadi ni, kek korang pasti menjadi dan sedap! Yang tak percaya kena cuba dulu baru percaya. KakYa tak cakap kalau tak pernah cuba. KakYa dah cuba la KakYa berani cakap confirm jadi punya. Ikut sebijik sebijik resipi kat pembungkus. Boleh jer adjust ikut suka rasa yang korang nak. Dengan Tepung Kek Confirm Jadi ni, korang tak perlu susah susah nak cari kek kat luar. Boleh buat sendiri dekat rumah je!

Kelebihan Tepung Kek Confirm Jadi ni, kebersihannya terjamin, confirm jadi dan paling penting nak buat tu mudah dan senang. Selain itu Tepung Kek Confirm Jadi ni senang nak guna. Bancuh jer bahan dan terus kukus atau bakar. Tak perlu susah nak timbang bahan, nak beli topping dan berlama lama buat kek. Hanya perlu tambah bahan asas jer dah boleh kukus atau bakar.

7 Jenis Tepung Kek Confirm Jadi By Snacks & Sweets Love 

Bukan satu, bukan dua dan bukan juga tiga tapi lapan jenis Tepung Kek Confirm Jadi by Snacks & Sweets Love yang korang boleh pilih. Jadi pilihlah mana satu idaman hati korang. 

• Chocolate Molten Lava Cake 350g
• Chocolate Brownies 275g
• Moist Chocolate Cheese Cake 335g
• Caramel Pudding With Chocolate Cake 290g
• Salted Egg Dark Chocolate Cake 325g
• Cheese Cake Leleh 310g
• Red Velvet Cake 290g

Chocolate Molten Lava Cake 350g

Red Velvet Cake 290g

Cheese Cake Leleh 310g

Salted Egg Dark Chocolate Cake 325g

Moist Chocolate Cheese Cake 335g

Chocolate Brownies 275g

Caramel Pudding With Chocolate Cake 290g

Cream Cheese 120g
Yang ni bukan tepung kek tapi Cream Cheese Powder. Sekarang kan susah nak dapat cream cheese, beli yang ni jer. Sedap dan lazat untuk kkk korang. 

Harga Tepung Kek Confirm Jadi By Snacks & Sweets Love

Harga semua Tepung Kek Confirm Jadi By Snacks & Sweets Love adalah seperti tertera;

1 pack - RM15
Kos penghantaran RM7 SM / RM13 SS

3 pack - RM43
Kos penghantaran RM8 SM / RM15 SS

5 pack - RM70
Kos penghantaran RM10 SM / RM18 SS

Harga Cream Cheese Powder

1 pack - RM12
Kos penghantaran RM7 SM / RM13 SS

3 pack - RM35
Kos penghantaran RM7 SM / RM13 SS

5 pack - RM55
Kos penghantaran RM8 SM / RM15 SS

Cara Nak Order Tepung Kek Confirm Jadi By Snacks & Sweets Love

Ok dah tahu serba sikit mengenai tepung kek confirm jadi kan? Ada rasa nak buat kek tak? Ada rasa semangat nak buat kek tu berkobar kobar sangat dah sekarang? Dah ada rasa cam gitu kena la  beli Tepung Kek Tepung Kek Confirm Jadi by Snacks & Sweets Love dan buat sendiri kat rumah. Kata nak buat kek sedap dan menjadi kan? Jom dapatkan segera Tepung Kek Confirm Jadi By Snacks And Sweets Love. Klik link whatsapp kat bawah. 


Lepas ni korang dah boleh buat kek dengan mudah dan pantas semudah ceduk nasi dalam periuk dengan  hanya menggunakan Tepung Kek Confirm Jadi By Snacks & Sweets Love. Nak buat kek hari lahir anak, nak buat kek hari lahir suami atau insan tersayang, dah tak perlu risau kek korang tak jadi. Gunakan Tepung Kek Confirm Jadi By Snacks & Sweets Love pasti jadi punya. Try la dulu baru tahu. Tak try camno nak tahu. Ya ke idok? ....

Artikel Menarik yang Lain

29 Sahabat Setia

  1. Saya memang out betul bab2 baking ni huhu..goreng cekodok pun kadang2 hangit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama laa KakYa pon out bab baking ni. Mmg tak pandai huhuhu. Beli yang ni masuk campak jer dah jadik

      Delete
  2. bagus depa da tolong sukat semua.. senang kita main campak2 ja..
    saya ni dala xdak bakat nak baking2.. kang x menjadi naya hehe..

    ReplyDelete
  3. Lama dah rasanya tak buat kek.
    Senang sangatlah kalau dah ada tepung kek confirm jadi ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aa Amie. Bila ada yang segera camni mmg senang dan mudah.

      Delete
  4. Senang dah ada tepung siap siap. kompem gerenti menjadi keknya. red velvet tu nampak sedap. favourite!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ramai jugak cakap red velvet tu sedap ..

      Delete
  5. selalu baking,cake mesti keras :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe tak kena ngan ukatan tu. Nnt Atie try guna tepung ni ..

      Delete
  6. Sudah pastilah kek ni sedap dan jadi sebab namanya pun Tepung Kek Confirm Jadi haha..nak cuba gak la...

    ReplyDelete
  7. bagus ada tepung cake yang confirm jadi macam ni..sape2 yang teringin nak buat kek sendiri boleh lah cuba..red velvet tu nampak menggoda pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aa kalau yang tak tahu bab2 sukat bahan mmg blh try tepung kek ni.

      Delete
  8. Wow!!!!!!!! Sedap giler nampak all the cakes dlm posters. Tetiba craving pula for cakes. Ahax!

    ReplyDelete
  9. Tepung tu dia bg sekali je dengan bahan topping atas kek tu kak? Macam menarik. Kalau bg semua Ingredients jadi macam gambar tu. Saya nak beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak semua Ruby. Dia bagi yang asas jer hehehe . Tu gambar cth utk kita buat hiasan. Mcm kek coklat tu dia bagi topping dan jugak coklat urai tabur..

      Delete
  10. terliur lah tengok chocolate brownies dia! Harga pun murah je nak beli per pack.

    ReplyDelete
  11. memang stress bila masak kek tak menjadi ni..mujur ada bahan ready to cook ni mudah la kalu craving kek boleh terus bancuh, conform menjadi la

    ReplyDelete
  12. Sesuai ni untuk ena nak ekspress dan jadi buat. Sbb ena kalau buat asyik tak jadi terus patah semangat. Huhu. Nak cuba lah nnti. Biasa beli kt kedai bakery je kalau teringin makan

    ReplyDelete
  13. Senang nak buat kek macam ni bila ade tepung kek dh siap macam ni. Hehehe.. Kalau tak kene sukat bahanla.. Apa la..

    ReplyDelete
  14. Haa kalau guna tepung rahsia ni, saya pun bolehlah buatkan untuk wife haha..msti dia terkejut.

    ReplyDelete
  15. Ya ampun nampak sedap2 kejadian kek dia.. beli dan buat sendiri lagi ada rs sentimental value kn.. mmg menarik

    ReplyDelete
  16. sedapnya semua ni. mudah je buatnya kan, takyah susah2

    ReplyDelete
  17. Jenis Sis ko malas nak fikir, beli je laaa comfirm keknya jadi hahahaha

    ReplyDelete
  18. Adoi.. leleh tengok kek sesedap. Dah la seisi keluarga favourite dengan kek. Hantu kek semuanya.
    Kalau dapat ni, antara rajin dengan x je nak membuatnya. Hihi

    ReplyDelete
  19. wahhh kalau ada tepung ni.. hari-hari teman buat kek../ cewahhh melampau bohong nya yea.. tiap2 hari.. sape nak makan.. hahahah.. best ni.. nak bookmark laa

    ReplyDelete
  20. Memang sng and mdnjadi jika guna tepung kek mcm xde masalah

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.