Buymall | Online Shopping Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert

August 14, 2020

Buymall | Online Shopping Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert

Adakah anda pernah shopping di Taobao?

Membeli-belah di taobao telah menjadi trend terkini buat masyarakat seluruh dunia kerana harganya murah lagi ada banyak faktor pilihan. Saya selalu beli barang kat Taobao, tapi shipping kosnya mahal! Mahal dari harga barangan yang saya beli! Lebih-lebih lagi, bila guna air shipping, lagi gila mahal! Tapi sekarang, saya dapati satu platform yang best dengan shipping melalui sea, kosnya lebih murah, dapat juga menghantar barangan yang besar dan berat! 

Apa tu Buymall?? 

Buymall merupakan sebuah syarikat tempatan yang membantu rakyat Malaysia untuk menyelesaikan masalah membeli-belah dari China. Buymall menyediakan perkhidmatan Buy-For-Me dan Ship-For-Me. Saya guarantee, perkhidmatan penghantaran Buymall pasti murah dan terjamin! 

www.akifimtiyaz.com

Kenapa beli taobao dengan Buymall? 

Pasti saudara-saudari menghadapi challenge yang sama dengan saya, semuanya dalam Chinese, macam mana nak berkomunikasi dengan seller? 

Tapi dengan Buymall, saya tidak perlu risau lagi. Semua process shopping di Taobao dimudahkan, mereka menyediakan perkhidmatan penyelesaian untuk aktiviti-aktiviti pembelian, seperti berkomunikasi dengan seller Taobao, pengesanan bungkusan, pengesahan penjual, repack, dan lain-lain lagi. DAN MOST IMPORTANT IS, kos penghantaran laut pick up hanya dari RM2.80/kg ! 

Cara Beli Taobao Di Buymall (Buy-For-Me) 

Anda boleh terus guna Buymall untuk membeli barang daripada Taobao. Semua produk Taobao dinyatakan di Buymall. Anda cuma perlu register di Buymall dan start membeli-belah. 

www.akifimtiyaz.com

Buymall akan memaparkan maklumat penting seperti harga, kos penghantaran tempatan, pilihan untuk saiz, warna dan sebagainya.  Selepas membuat pilihan, anda boleh add to cart dan terus membuat bayaran. Buymall akan membantu customer membuat pesanan daripada Taobao. 

Sekiranya barang sampai di China Warehouse, anda boleh pilih untuk packing semua barangan yang anda order untuk penghantaran sekaligus. Cara ini boleh menjimatkan masa dan kos penghantaran. 

www.akifimtiyaz.com

Cara beli Taobao Di Buymall (Ship-For-Me) 

Kalau anda terus membeli dari Taobao, selepas anda membuat pesanan, anda perlu memilih sama ada penghantaran melalui sea freight atau air freight dan isikan maklumat lanjut yang diberi daripada Buymall. Easy kan! Anda cuma perlu membayar kos penghantaran antarabangsa dari China ke Malaysia, dan 8% kos pembelian (Buy-For-Me fee).  

Buymall juga provide pelbagai perkhidmatan lain yang menarik perhatian: 

Cara Penghantaran 
Masa penghantaran air freight mengambil masa 4-7 hari bekerja, sea freight mengambil masa 15-22 hari bekerja. Air freight lebih mahal berbanding sea freight. Jika item anda adalah item yang sensitif, ia juga perlu menambah pembayaran kos barangan sensitif. 

Pickup Servis 
Anda boleh choose pickup sendiri dari gudang Buymall atau pick up point paling dekat utk pick up korang barang bila-bila masa lapang. Ia juga lebih murah berbanding dengan door to door service. 

Safe
Takut kalau barang hilang semasa penghantaran? Jangan risau, Buymall menjamin dapat memastikan parcel selamat sampai kepada korang. Kalau korang barang hilang, Buymall akan beri korang full compensation bila korang ambil pakej VIP Sea Freight. Bagus kan? Lepas ni nak beli barang dari China tak payah takut lagi! 

Bukan ini sahaja, anda juga boleh mendapat extra income dari Buymall ! Refer friend dengan referral link anda, dan anda akan dapat RM5 + B point! Refer 10 friend, dapat RM50! Tunggu apa lagi, kongsi platform ni kepada family & rakan-rakan anda utk nikmati perkhidmatan yang paling best daripada Buymall bersama-sama! 


Website :  https://www.buymall.com.my/?refid=164061
Instagram : https://www.instagram.com/buymall.official/?hl=en 
Facebook : https://www.facebook.com/buymall.com.my/ 

Artikel Menarik yang Lain

17 Sahabat Setia

  1. Wah... Kak Lya pun dah terjebak ngan BuyMall. Shipping dia murah!

    ReplyDelete
  2. Mudah dh sekarang nak beli barang dari china kan. Kos penghantaran pun murah je.

    ReplyDelete
  3. atie dulu beli direct tabao.. harga mmg murah..tapi sejak2 last year.. shipping post mahal gila...

    ReplyDelete
  4. Interesting article. This is the first time I heard of Taobao. This buymall concept is very interesting. Thank you for the knowledge sharing.

    ReplyDelete
  5. Banyak platform shopping sekarang kan

    ReplyDelete
  6. Senang nak beli brg taboa lepas ni.. Dah tau mana port nak beli.. Buymall ni nad pun firstime dengar.. Tengok banyak produk ade

    ReplyDelete
  7. Alamak. Anothet shopping portal ke? Nevesny Rawlins seorang insan yang senang terpengaruh nie. Haha

    ReplyDelete
  8. selamat sbb sy bukan kaki online shopping haha
    good day sis

    ReplyDelete
  9. Platform shopping baru lagi ya ni kak ya? Tak pernah lagi membeli dari sini. Boleh la ushar nanti apa yang menarik.

    ReplyDelete
  10. Wah thanks share nih. Lepasni boleh la kita beli brg direct taobao dgn murah.

    ReplyDelete
  11. Wahh bagus ni sbb ada jugak kawan borong dari sini ntk jual balik. Nampak ada safety patutla ramai suggest

    ReplyDelete
  12. Platform shopping macam ni ruby pernah experience. Kalau beli barang macam perabot atau produk yang kuantiti banyak. Memang untung kak.

    ReplyDelete
  13. Survey juga, harga barang pun tak mahal.. mmg ly jadi next platform shopping online kita nie..

    ReplyDelete
  14. fuhh lega bila Buymall bagi jaminan akan cari barang sampai jumpa kalau parcel kita hilang. Selalunya ramai lepas tangan macam tu je.

    ReplyDelete
  15. Wah nanti boleh la shopping kat taobao lepas ni.. Senang bila dah ada buymall ni.

    ReplyDelete
  16. Wah nanti boleh la shopping kat taobao lepas ni.. Senang bila dah ada buymall ni.

    ReplyDelete
  17. Wah nanti boleh la shopping kat taobao lepas ni.. Senang bila dah ada buymall ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.