Customized Coca-Cola Gift Set - Moments365

July 07, 2020

Customized Coca-Cola Gift Set - Moments365 | Semalam KakYa nampak ada member post kat instagram mengenai customized Coca-Cola Gift Set. Terus la KakYa klik link yamg diberi, sebab memang nak beli untuk suami. Suami KakYa memang kumpul tin Coca-Cola. Jadinya nak beli la untuk dia sebab boleh letak text yang kita nak pada tin. Tapi semalam hampa tak dapat beli sebab pengeposan hanya untuk kawasan Kuala Lumpur sahaja. Berhuhuhuhu la KakYa.

www.akifimtiyaz.com
Customized Coca-Cola Gift Set

KakYa tekan tekan tekan tak dapat dapat terus KakYa whatsapp tanya pada pihak Moments365 apa masalah tak boleh nak buat pembayaran. Terus pihak Moments365 minta skrin shoot dan tanya KakYa your delivery address KL? KakYa cakap la tak, i Kuantan. Terus dia jawap Kuantan takde only KL. Sorry ya. Oh ao sad sebab KakYa memang nak beli. Tapi takpe la mungkin lain kali kot ada lagi. Pihak Moments365 cakap next time if we expand i whatsapp you. Diaorang cakap diaorang tengah bekerjasama dengan pihak Pos Laju untuk hantar seluruh Malaysia. Jadi kalau pos laju dah launch i whatsapp you. Kalau macam tu KakYa tunggu jer la nanti updated terkini. 

Pagini KakYa dapat whatsapp dari pihak Moments365 ' Hi there, dah boleh order: 
https://moments365.com/product/customized-coca-cola-gift-set/ ' . Pantas tuntas. Apalagi KakYa terus  klik link dan order. Yeay akhirnya dapat jugak beli untuk suami tercinta. Kalau korang nak beli pegi beli cepat cepat tengah malam no dah tamat 7.7 Flash Sales. 

Nanti akan dapat dua tin berlainan. Letak ayat apa yang KakYa nak. KakYa letak nama husband jer kat dedua tin tu. 

Dah siap buat pembayaran dan dah dapat resit belian melalui email beserta dengan nombor order dan detail mengenai order. Your Moments365 Order is Confirmed!

www.akifimtiyaz.com

Bila order dah di bawa keluar untuk penghantaran nanti KakYa akan dapat SMS pemberitahuan dan juga tracking link. Alhamdulillah moga moga dua tin Coca-Cola ni selamat diterima nanti. Kita tungguuuuu!!!

Artikel Menarik yang Lain

0 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.