Buku Lost In Sekutland 2 Telah Selamat Di Terima

July 04, 2020

Buku Lost In Sekutland 2 Telah Selamat Di Terima | Alhamdulillah Syukur Ya Allah, sekian lama menunggu, akhirnya buku LOST IN SEKUTLAND 2 tulisan Irwan Dahnil dah selamat KakYa terima tengahari tadi. Tn ID poskan buku ni dua hari lepas. Harini dahpon diterima.  Cepat la jugak. Terima kasih Tn ID. Lost In Sekutland 2 adalah buku ke dua tulisan Tn ID selepas Lost In Sekutland yang keluar pada tahun 2017. Kiranya LIS2 ni sambungan daripada Lost In Sekutland.  

www.akifimtiyaz.com
Lost In Sekutland 2 kesinambungan dari Lost In Sekutland

Sebelum KakYa up selfie dengan buku, KakYa snap gambar buku la dulu ya. Tak sempat lagi nak selfie dengan buku. Nanti kita selfie, cari tempat menarik dulu hehehe. Tapi takpe jer kan kita snap buku untuk post kalini. Opkos la kena up gambar, yang dinanti dah ada depan mata kan. Terujaaaaa!

Tak sabar sebenarnya nak baca buku ni. Kisah survival mengenal Tuhan. InsyaAllah KakYa usaha cari masa untuk baca dan review kat blog nanti. Bila nak review tak boleh nak janji. Kena tengok kelapangan masa KakYa. InsyaAllah dah habis jer baca terus KakYa review. Tungguuuu!!!

www.akifimtiyaz.com
Lost In Sekutland 2

www.akifimtiyaz.com
Alwayzzz support.

www.akifimtiyaz.com
Yeayy dapat freegift sekeping poskad cantik

www.akifimtiyaz.com


www.akifimtiyaz.com
Tq Tn ID sudi share KakYa punya post facebook ke page Irwan Dahnil Lost in Sekutland

www.akifimtiyaz.com
Ok LIS dah jumpa adik no 2 dia dah 


Artikel Menarik yang Lain

1 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.