Hello June Chapter 6 Of 12

Hello June Chapter 6 Of 12 | Beralih bulan lagi kita harini. Sedar tak sedar dah masuk bulan June. Dah setengah tahun dah kita di tahun 2020. May berlalu pergi, June datang bakal membawa 1001 kisah dan cerita. Walau apapon cerita yang datang, tak kira gembira, sedih mahupon duka moga kita semua sentiasa dalam jagaan Allah SWT.  June sayang sayang hope KakYa can be better than last month. 

⚘New month
⚘New beginning
⚘New mindset
⚘New focus
⚘New start
⚘New intentions
⚘New result


Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Quddus Ya Salam Ya Fattah Ya Alim, semoga KakYa terus istiqamah dalam melakukan kebaikan, dalam memburu cinta dan rahmat Allah SWT. Semoga hati KakYa terus terusan diberi kekuatan untuk istiqamah. Semoga KakYa termasuk dalam rangkaian orang yang terus berbuat baik dan sentiasa disibukkan dengan amal yang baik baik dan kebajikan yang banyak Ya Allah Ya Azhim. Ya Allah Ya Jalil Ya Wadud Ya Majid Ya Hadi, hanya padaMu ku serahkan segala galanya untuk KAU atur sebaik baik percaturanMu.

Jangan pernah berhenti berdoa untuk mendapatkan redha Allah SWT. Semoga KakYa dan kita semua sentiasa berada di bawah naungan Ar-Rahman. InsyaAllah aamin aamin.

YAA MUQALLIBAL QULUUB, TSABBIT QALBII ‘ALAA DIINIKA WA ‘ALAA THOO’ATHIK.

Wahai Tuhan yang membolak-balikkan hati, tetapkanlah hatiku di atas agamaMu dan di atas ketaatan kepadaMu. Aamin Ya Mujib.

Tanda Sayang,
KakYa ⚘
www.akifimtiyaz.com
Syawal 9 1441
Isnin 1 June 2020

Catat Komen

0 Ulasan