Selamat Hari Raya Aidilfitri 1441H

May 25, 2020

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1441H | Sempena 2 Syawal 1441H bersamaan 25 May 2020 harini, KakYa dan family nak ucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri dan Maaf Zahir Batin kepada semua pengunjung dan pembaca blog Akif Imtiyaz tak kira di mana juga korang berada. #StaySafe #StayAtHome

Sepatutnya ucapan ni KakYa nak updated kat blog semalam, tapi KakYa tak berapa sihat jadi tak sempat nak updated ucapan raya. Jadi harini KakYa ambil peluang bersempena hari raya kedua untuk buat ucapan. Takpe la kita masih lagi dalam mood raya walaupon harini dah tak boleh nak keluar beraya. Kita duk rumah jer la layan biskut raya. Selamat Hari Raya korang! Semoga bergembira di hari lebaran.

www.akifimtiyaz.com

Tanda Sayang,
Lya ❤
2 Syawal 1441H
25.05.2020 
www.akifimtiyaz.com

Artikel Menarik yang Lain

9 Sahabat Setia

  1. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya 😃 Moga Covid 19 hancur secepatnya dalam Masa terdekat...walaupun wujud kluster2 lain..wahduhhhhh

    ReplyDelete
  3. Salam Syawal Kak Lya. ^^ Maaf zahir dan batin ya. Salam 0-0

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya kak Lya. maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  5. Salam Aidilfitri KakYa sekeluarga.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.