Lost In Sekutland

April 02, 2020

Lost In Sekutland | Ok ni buku kembara pertama yang KakYa beli pada tahun 2017. Kenapa beli buku ni? Sebab KakYa salah sorang pengikut ID kat Facebook. I see first Okey! Hahaha . Tulisan dia buat KakYa suka nak baca walaupon KakYa tak pernah travel ke luar negara. Bila ID keluarkan buku Lost In Sekutland opkos kena la beli. Kata SEE FIRST kan? Support la sikit hahahaha..


Mengenai Lost In Sekutland. Sebuah buku yang tulisannya cukup simple dengan bahasa yang cukup mudah. Pendek kata kau baca jer kau dah boleh hadam apa yang ID sampaikan. Kadang kadang sesetengah part kat dalam buku tu kau rasa cam kau pon ada duk tercongok kat situ sambil layan angin luar negara. Bahasa dia takde kias kias bahasa puitis yang kau tak paham, dia tulis semua simple. Jadi kau kena baca dan baca serta teruskan baca jer. Enjoy gaisssss.


Kalau kau suka baca yang simple simple tapi maklumat padu dan padat giler kau kena ada sebijik buku Lost In Sekutland. Bukan apa kat dalam tu cerita tentang travelog, panduan kembara dan jugak pindah negara. A-Z cerita dia kau akan rasa nak baca lagi dan lagi. Benda ni jarang penulis nak bercerita. Banyak yang simpan jer tanak citer. Tapi ID citer semua. Jadi kau kena la beli buku ni dan baca. Nak KakYa citer semua tak best pulak kan. Jadi pergi laa beli.

Dah beli Lost In Sekutland jangan lupa beli Lost In Sekutland 2. KakYa tengah tunggu LIS2 sampai bulan 5 nanti Tak sabarrrr ni nak baca! Korang dah buat pre order ke belum. Kalau belum boleh la pi order sekarang, sebab kalau korang order sekarang atau sebelum 8 April 2020, korang akan dapat freegift promosi dari Tuan ID. 

Ikhlas Dari Lya,
Seorang Blogger yang Suka Tulis Santai Santai Jer.
www.akifimtiyaz.com

Artikel Menarik yang Lain

1 Sahabat Setia

  1. ummi mula-mula baca ingtkan tempat mandi manda macam lost of world tambun.hahah,novel rupenye

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.