Kriteria Dan Kelayakan Penerima Bantuan Prihatin Nasional

March 30, 2020

Kriteria Dan Kelayakan Penerima Bantuan Prihatin Nasional | Semalam dah share panjang berjela jela mengenai kriteria dan kelayakan penerima Bantuan Prihatin Nasional tapi ada pulak yamg tanya macam macam soalan kat personal mesej dan jugak email. Ada cakap tak larat nak baca pon ada. Emmm susah jugak tu kalau dah sampai tahap tak larat nak baca. Tapi takpe la, kalini KakYa terus bagi dalam bentuk INFO GRAFIK jer la tak usah nak tulis panjang berjela jela. Nah infonya. Kalau tak paham jugak tak tahu la nak buat lagumana lagi. Nak lukis, tangan pulak takde seni. Ni jer la mampu kongsi. Terima kasih pada semua yang bertanya. Ini jawapan dia. Tengok betul betul okey!





Artikel Menarik yang Lain

1 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.