January Giveaway by Awesome Dreamer

January 13, 2020

January Giveaway by Awesome Dreamer | Giveaway kedua yang KakYa join pagi ni. Dah terjebak pulak dah join giveaway. Alhamdulillah ada kelapangan masa terus KakYa join satu lagi giveaway anjuran blogger Nurul Atikah. Kita support gaisss. Ok ni first time NA buat giveaway bersempena hari lahir beliau pada 9 Januari 2020 baru baru ni. Hari lahir yang ke berapa? Sila tanya tuan badan okey!  KakYa nak bagi ucapan sikit untuk beday girl. 

Selamat hari lahir Nurul Atikah. Semoga terus di panjangkan umur, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah,  diberikan kesihatan yang baik, sentiasa dalam lindungan dan redha Allah SWT. Aamin aamin. 



Syarat untuk join giveaway ni takde la susah mana. Sebab tu la KakYa join. Apa syarat syarat dia. Satunya follow blog Nurul Atikah (DONE : 871) dan satu lagi follow instagram T.Ordinary (DONE) Dah follow dedua ni boleh la korang buat satu post kat blog korang dengan tajuk January Giveaway by Awesome Dreamer. Masukkan banner kat atas dan jangan lupa backlink ke entri giveaway Nurul Atikah. Dah siap! Mudah dan senang nak join. Tinggal rajin dengan malas jer. Jadi apa tunggu lagi korang, jom la join KakYa sekali kita sama sama memeriahkan giveaway Nurul Atikah. Due date untuk giveaway ni 31 Januari 2020. 

Done support! Wish me luck 2020. 2020 please be nice to me okey. Good luck and all the best buat semua peserta yang join giveaway ni. 

Artikel Menarik yang Lain

7 Sahabat Setia

  1. Good Luck Lya ☺️

    Ruby dari GA yang sama.

    ReplyDelete
  2. singgah dari GA yang sama. Goodluck kak :)

    ReplyDelete
  3. hai! Nisha bw ke sini ^^ selamat berkenalan
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih sudi join :)
    all the best!

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.