MARIGOLD UHT Milk with MALT Sedap, Lazat Dan Berkhasiat

November 20, 2019

MARIGOLD UHT Milk with MALT Sedap, Lazat Dan Berkhasiat | Hai korang, KakYa nak citer kat korang mengenai susu yang KakYa baru try minggu lepas. MARIGOLD UHT Milk with MALT. Anak beranak susu Marigold la kiranya. Ni yang terbaru kat pasaran. Korang dah cuba ke belum, kalau belum boleh pegi beli dan minum MARIGOLD UHT Milk with MALT sekarang jugak konpem korang suka.

Rasa dia sedap, takde rasa manis sangat orang cakap manis manis manja gitu. Kalau korang yang tak suka minum yang manis manis MARIG0LD UHT Milk with MALT ni memang sesuai untuk korang. Bukan untuk korang jer tau, tapi satu family boleh minum. Baik untuk mak, ayah dan juga anak anak korang. Kompen diaorang pon suka. Sebab apa sebab sedap la oiii. Suami KakYa yang tak suka minum susu pon boleh minum susu ni sebab dia cakap rasa dia sedap la. Not bad la, boleh la .. Tu jer la dia cakap. Minta ulas lebih lebih tanak pulak dia. Bukan kojer dia katanya. Hadoiiiii!


Rasa yang sangat lazat dan mengenyangkan dengan tambahan malt dalam susu.  Dia macam mana nak cakap eaaa .. macam korang makan bijirin dengan susu haa lebih kurang camtu la rasa dia. Paling penting takde rasa muak okey! Ulang lagi sekali takde rasa muak!! KakYa kalau bab bab susu muak ni memang takde la nak minum. Tapi MARIGOLD UHT Milk with MALT memang boleh layan. Memang sedap tambah tambah diminum sejuk. Akif anak KakYa cakap , minum susu ni dia macam minum susu campur jagung, hahaha. Ya ya ke nak oii ..

Kalau korang yang tak suka sarapan yang berat berat boleh ambik susu ni jer pepagi kompen kenyang dan dapat bantu memberikan korang tenaga lebih sikit. Jadi apa tunggu lagi jangan lupa untuk cuba MARIGOLD UHT Milk with MALT untuk tenaga tambahan. Cuba tau jangan tak cuba!

Artikel Menarik yang Lain

0 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.