Bla Dedua Tak Nak Kalah Bab Posing Be Like ....

August 07, 2019

Bila Dedua Tak Nak Kalah Bab Posing Be Like | Lama betul KakYa tak updated blog. Bukan saja tak updated tapi jenguk pon tak. Sejak ditimpa sakit awal bulan July haritu memang KakYa tak sempat nak updated blog. Last updated 7 Julai 2019.  Tapi alhamdulillah sakit KakYa pon dah beransur sembuh jadi pagi ni KakYa luangkan sikit masa menjenguk blog kesayangan KakYa. Rindu sangat sangat nak menulis kat blog. Alhamdulillah terima kasih Allah atas peluang dan juga ruang yang masih diberi untuk aku insan lemah ini terus menulis dan meluahkan bicara. Syukur alhamdulillah.

Sebenarnya untuk permulaan ni KakYa pon tak tau nak tulis tentang apa. Jadi KakYa tulis jer apa yang terlintas sekarang ni. Tadi ada nampak beberapa gambar Iman dan Akif yang KakYa shoot minggu lepas. Bila tengok balik gambar gambar diaorang tu ada la beberapa gambar diaorang yang posing sorang sorang macam duk posing tak nak kalah. Masa shoot ritu tak perasan la pulak. Ni bila amati betul betul haaa memang ada la ala ala posing tak nak kalah. Masing masing dengan gaya masing masing. Bila dedua tak nak kalah bab posing be like ... Layan jer la.







Rasa rasa la kan kalau tengok gambar gambar ni sape paling suka posing.... Ya betulllll dak kecik tu la kaki posing. Abang dia dua tiga keping jer dia punya gambar melampau lampau banyaknya. Kalau kat galeri phone Umi dengan abah memang penuh dengan gambar dia jer. Tak muat gambar orang lain. Abang dia ni selalu  jugak cakap biar sikit asal berkualiti jangan banyak tapi lesung pipit jer! hahaha. Hambek kauu. Pedasss mak aihhhh !! Sentap adik ko nak. 

Artikel Menarik yang Lain

2 Sahabat Setia

  1. Tengs sharing lya, post yg sangat menarik. Datang singgah sini nak ucap salam sayang dari blog baru: ematunz.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.