Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak Daripada AkifImtiyazDotCom Dan Kbba9

May 05, 2019

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak 2019  Daripada AkifImtiyazDotCom Dan KBBA9 | Alhamdulillah, untuk kesekian kalinya kita masih lagi diberi peluang bertemu dengan bulan puasa Ramadan, bulan penuh keberkatan dan juga bulan kenikmatan. Semoga Ramadhan kali ini akan lebih baik dari Ramadan sebelumnya. Ya Allah, terima kasih kerana memberi kesempatan buat hambamu ini untuk kembali bertemu dengan bulan suci Ramadan. Semoga kita semua dapat memanfaatkan sebulan Ramadhan dengan sebaik-baiknya. InsyaAllah. Selamat menyambut Ramadhan  Al Mubarak daripada akifimtiyazdotcom dan KBBA9. 


Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak 2019

Untuk para sahabat, teman dan juga saudara, di kesempatan masa yang ada ini KakYa sekeluarga ingin memohon ampun maaf atas segala kesalahan baik yang disengaja mahupun tidak disengajakan. Mohon dimaafkan salah dan juga silap. Buat sahabat alam maya andaikata sepanjang mengenali ada hati yang terguris rasa dengan coretan hati KakYa, KakYa menyusun jari sepuluh memohon maaf dari kalian semua. Walau kita hanya di alam maya moga ikatan ukhuwah antara kita akan terus kekal berpanjangan.


Dalam kesakitan teruji kesabaran, dalam perjuangan teruji keikhlasan, dalam ukhuwah teruji ketulusan, dalam tawakkal teruji keyakinan. Hidup ini amat indah jika Allah menjadi tujuan hidup kita.

Tiada kata seindah zikir, tiada bulan seindah Ramadhan. Izinkan kedua tangan bersimpuh maaf untuk lisan yang tak terjaga, janji yang terabaikan, hati yang selalu berprasangka dan sikap yang pernah menyakitkan. Tegur saya jika sombong. Tegur saya jika angkuh, tegur saya jika  ada salah dan khilaf. Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak buat semua ummat islam. 

Artikel Menarik yang Lain

1 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.