Peraduan #PantunPeelFresh : Duit Raya RM2500 Untuk DiMenangi!

May 13, 2019

Peraduan #PantunPeelFresh : Duit Raya RM2500 Untuk DiMenangi! | Siapa nak menang #DuitRaya sebanyak RM2,500! Nak menang duit raya tak? Kalau korang nak menang duit raya, KakYa nak ajak korang join contest senang ni. Korang baca dan ikut semua langkah di bawah untuk memenangi #DuitRaya sebanyak RM2,500! Wahhh banyak tu. Kalau korang terer reka pantun, korang boleh join peraduan reka pantun anjuran facebook page I Love Peel Fresh MY. Korang nak reka banyak mana pon takde halangan. Reka la selagi boleh reka. Tapi kalau  korang menang, hanya satu hadiah jer tau. Kalau tak terer reka pantun pon, korang buat buat terer jugak la. Reka jer setakat mana korang boleh reka. Janji siap satu pantun. Sedap tak sedap belakang kira yang penting korang ada azam nak menang. 


Langkah 1:
Reka sebuah pantun dengan menggunakan perkataan 'MARIGOLD PEEL FRESH' berserta salah satu atau lebih perkataan yang tertera kat bawah;

- Pelengkap juadah
- Fokus
- Detoks/Detoksifikasi
- Berseri
- Kekal Segar
- Imuniti
- Menyegarkan
- Berkhasiat

Langkah 2:
Taip #PantunPeelFresh selepas pantun korang dan poskan di ruang komen entri peraduan di Facebook page I Love Peel Fresh MY . KLIK SINI.

Langkah 3:
Nantikan pengumuman pemenang pada hujung bulan nanti! Kalau pantun korang menepati citarasa juri insyaallah boleh menang. 

Takyah tunggu lagi dah. Cepat cepat ler join. Rekalah sebanyak mana pantun yang boleh. Mana tahu satu pantun yang korang reka melekat kat hati juri. Boleh menang hadiah wang tunai nanti. KakYa yang tak pandai reka pantun pon join sekali, korang kat sini opkos la lagi pandai bab reka pantun. Join tau!

#Pastikan pantun korang dihantar sebelum 24 May 2019 jam 11.59 malam.

#PantunPeelFresh #PeelFreshMY
#PeelFreshPelengkapJuadah

Artikel Menarik yang Lain

1 Sahabat Setia

  1. Macam menarikje ni...nak join la...jom reka pantun cepat

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.