Giveaway TTO Serum By Lya

April 17, 2019

Giveaway TTO Serum By Lya | Hai korang, dua hari lepas KakYa ada buat giveaway kat Instagram dan juga Facebook. KakYa nak jemput korang untuk sama sama memeriahkan lagi giveaway KakYa ni. Jom la join sekali, mana tahu rezeki korang menang TTO Serum dari Cosmoderm. Kalau berminat nak join, korang boleh KLIK SINI untuk join kat Facebook atau KLIK SINI untuk join kat Instagram. Mana mana pon boleh.


Syarat untuk join giveaway pon mudah jer. KakYa buat giveaway ni tak lama tau. Giveaway akan TAMAT pada 21 April 2019. KakYa akan umumkan pemenang secara rawak sehari selepas giveaway tamat.

Apabenda Tea Tree Oil Control Serum Cosmoderm aka TTO Serum ni? Ok KakYa citer sikit kat korang mengenai TTO Serum; 

Tea Tree Oil Control Serum Cosmoderm 

TTO Serum ialah serum gel berasaskan air yang diformulasi dengan minyak tea tree dan niacinamide untuk mengawal penghasilan minyak berlebihan pada wajah. Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit berjerawat.

Kandungan Utama TTO Serum
• Vitamin B3 (Niacinamide)
• Aloe Vera
• Chamomile
• Tea Tree Oil

Kelebihan TTO Serum
• Membantu mengurangkan jerawat, bitnik hitam dan bintik putih
• Membantu membersihkan pori tersumbat
• Membantu mengawal penghasilan minyak berlebihan
• Membantu mengembalikan lembapan semulajadi kulit wajah

Cara Penggunaan TTO Serum 
Selepas membersihkan dan menyegarkan wajah, sapu serum pada keseluruhan wajah dan urut lembut sehingga meresap ke bahagian kulit wajah. Untuk digunakan pada waktu pagi dan malam.

TTO Serum boleh didapati di Watsons, Caring & Aeon Wellness.

Artikel Menarik yang Lain

3 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.