Master Pasto : Spaghetti Segera Hanya Panaskan Dan Terus Makan

March 27, 2019

Master Pasto : Spaghetti Segera Hanya Panaskan Dan Terus Makan  | Pernah tak korang rasa lapar tapi macam ada perasaan malas nak keluar pegi beli makanan. KakYa ada satu berita gembira untuk korang. KakYa nak kenalkan kat korang Master Pasto Spaghetti iaitu spaghetti terbaik yang dibuat oleh Lioco Food Industries Sdn. Bhd. yang hanya perlu dipanaskan sahaja dan terus boleh makan. Tak perlu nak masak nak menumis bagai. Panaskan saja dah boleh makan.
Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang

Suka tak? suka tak? Muka ada senyum opkos  la suka. Okey mari kita berkenal mesra dengan  makanan Malaysia, Master Pasto Spaghetti Ready To Eat ni dengan lebih dekat.

Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang

Master Pasto Spaghetti Tanpa Perisa Dan Bahan Pengawet

Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang

KakYa dan family dah cuba Master Pasto Spaghetti ni beberapa hari lepas dan KakYa sukakan pasta Malaysia ini kerana rasanya yang sedap dan menyelerakan. KakYa dah cuba tiga perisa iaitu Spaghetti Bolognese With Chicken, Spaghetti Oglio Olio With Chicken dan jugak Spaghetti Mushroom Cream Sauce. Kalau tanya KakYa antara tiga ni mana satu sedap. Tiga tiga ni memang sedap dan kena dengan selera tekak KakYa dan family. Memang sedap dan  sangat menyelerakan. Korang kalau nak tahu rasa dia camne, sedap ke tidak kenala cuba baru tahu sedap ke tak sedap. 

Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang

Korang tak perlu risau nak makan kerana Master Pasto Spaghetti di jamin Halal dan ianya adalah salah satu makanan halal Malaysia kesukaan rakyat Malaysia. Master Pasto Spaghetti tiada tambahan bahan perisa dan juga pengawet serta selamat untuk seisi keluarga. Jadi korang boleh makan tanpa was was. 

Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang

Spaghetti Bolognese With Chicken
Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang

Spaghetti Mushroom Cream Sauce
Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang

Spaghetti Oglio Olio With Chicken
Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang

Master Pasto Spaghetti 3 Minit Jer Dah Siap

Camne cara nak masak Master Pasto Spaghetti ni? Senang jer, ada dua cara korang boleh pilih samaada menggunakan air panas mendidih atau menggunakan ketuhar kelombang mikro. KakYa masak aritu guna air panas mendidih. KakYa kongsikan cara masak untuk kedua duanya kat sini. Senang jer caranya kat belakang kotak ni dah siap tunjuk cara. Ikut jer setiap langkah.

Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang

Cara Masak Menggunakan Air Panas Mendidih

- Mula mula sekali korang perlu didihkan air dalam periuk atau boleh jugak gunakan cerek elektrik.
- Rendamkan spaghetti dan jugak sos flexy packy di dalam air panas yang sudah mendidih dan biarkan air terus mendidih selama 3 minit. 
- Keluarkan spaghetti dan sos flexy packy dari periuk. Buka dan tuangkan ke dalam pinggan. 
- Sedia untuk dihidangkan. 

Cara Masak Menggunakan Ketuhar Gelombang Mikro 

- Tuangkan spaghetti dan sos flexy packy ke dalam pinggan ataupun bekas yang sesuai untuk ketuhar gelombang mikro.
- Masukkan ke dalam ketuhar gelombang mikro dan panaskan selama 1 minit. 
- Sedia untuk dihidangkan.

*Nota : Flexy Packy - Flexy packy adalah pek mudah dan selamat yang boleh dipercayai dimana ia telah melalui pengendalian suhu tinggi untuk tujuan penstrilan dan dibuat khas untuk pembungkusan produk Lioco. 


Sedap Ke Tidak Master Pasto Spaghetti Ni!




KakYa dah masak ke tiga tiga spaghetti ni untuk makan malam satu family. KakYa guna air mendidih jer. Mudah dan senang hanya 3 minit dahpon siap. Tiga pek ni boleh makan satu family kami yang 5 orang ni. Alhamdulillah kenyang. 

Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang
Tadaaa ... dah boleh makan dah ni. Siap angkat panas panas masuk bekas dulu sebelum hidangkan kat dalam pinggan. 

Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang
Ye dah boleh makan dah. Sebelum tu KakYa minta Akif test dulu mana satu paling sedap dan kena dengan selera dia. Korang tahu tak Akif paling suka yang mana? 

Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang
Semua sekali dia cuba. Lepas satu satu. Ada yang dia cakap tak suka sangat dan ada yang dia cakap yang ni dia paling suka. Hahaha pasni dah boleh bawak pergi food review dah ni. 

Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang
Akif suka spaghetti bolognese. Ha aa kalau kat rumah ni memang KakYa biasa buat sphagetti bolognese berbanding dengan yang lain. Sebab tu la dia paling suka yang ni. 

Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang
Akif cakap pasni boleh beli la yang ni lagi. Sedap sangat sangat. Nak bawak balik kampung la nanti senang nak masak bila lapar katanya. Hahaha balik kampung bawak balik spaghetti la ya kita.. 

Things to buy in Malaysia , Souvenirs from Malaysia , Best thing to buy in Malaysia , Cheapest thing to buy in Malaysia , Malaysian Souvenir , Malaysia Halal Food  , Best Spaghetti , Made by Lioco Food Industries Sdn. Bhd., , Ready Meal in Malaysia , Instant Pasta , Ready To Eat , Meal in Malaysia , 3-Minute Wonder , Instant Spaghetti - Malaysian Pasta Malaysia , Food , Penang
Makan dengan penuh selera tak pandang kiri kanan. Sedap sangat la tuuu. Korang tak nak cuba ke Master Pasto Spaghetti ni. Meh la cuba, sedap tau!! 

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari laman tertera kat bawah;

Artikel Menarik yang Lain

1 Sahabat Setia

  1. packaging baharu tu Lya, kak ana pernah cuba sebelum ni, memang sedap.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.