Lepas Instagram Tetiba Hilang Hashtag Pulak Tak Boleh View

March 29, 2019

Lepas Instagram Tetiba Hilang Hashtag Pulak Tak Boleh View | Dua hari lepas instagram KakYa ada masalah sikit. Tak dapat login dan hilang kejap dari radar. Kena masukkan dua tiga kode la jugak sebelum OK. KakYa syak sebab buat satu task viral kat instagram. Harini pulak hashtag tak boleh view. Dah kenapa lagu tu pulak dah  jadinya. Sebelum ni helok jer hashtag tu ada tup tup arini dah tak dapat nak view dah. KakYa tau pon sebab ramai sangat gang yang up kat facebook tentang benda ni dan KakYa pon apalagi try jugak la klik KakYa punya hashtag. 

#AkifImtiyazDotCom #CoretanHatiLya #Blogger #BloggerKuantan #MenulisDariHati #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari #LifestyleBlogger #ParentingBlogger

Bila klik memang dah tak boleh view dah hashtag tu. Huhuhu sodihnya. Hashtag lain yang ada lagi dan boleh View takde pulak gambar gambar yang KakYa hashtag kat situ. Adoi la dah kenapa jadi lagu tu pon KakYa tatau. Bukan sorang dua gang yang kena gini, ramai gang lain pon terkena jugak. 

Nah dia keluar benda ni bila klik kat hashtag #akifimtiyazdotcom. Dah kenapa pulak la tetiba jer jadi gini. 

Susah jugak bila jadi camni sebab hashtag ni diperlukan untuk view job yang memerlukan kita menggunakan hashtag. Kalau dah tak boleh nak view buat apa nak letak hashtag bagai. Kan satu kerja sia sia namanya. Huhhhhhh penat aih nak fikir. Bior jer la. 

Artikel Menarik yang Lain

3 Sahabat Setia

  1. Sementara je tu kot kak Ya. Insya Allah esok lusa akan back to the normal

    ReplyDelete
  2. bertabah lah,ni la cabaran kita cari rezki cara gini huhuuu...moga cepat sembuhnya insta tu ngeri betul rasa huhuu

    ReplyDelete
  3. diorang tengah upgrade kot.. tapi tak prasan pula apa jadinya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.