Sambutan Hari Lahir Muhammad Adam Iman

August 15, 2018

Sambutan Hari Lahir Muhammad Adam Iman | Ok 13.8.2018 hari lahir ke 11 anak kedua KakYa Muhammad Adam Iman . KakYa ada buat entri pada 13.8.2018 dan ucapan khas buat Iman masa beday dia . Biasa kalau tiba hari lahir anak anak KakYa akan belikan kek ataupon hadiah buat diaorang . Saja bagi diaorang happy . Masa KakYa tanya Iman , dia cakap ok jer ada kek ke takde kek ke Iman ok jer . Gitu la dia , tak suka sangat meminta itu ini . Jadinya malam Selasa KakYa bawak Iman pegi kedai kek . Carik sebijik kek yang berkenan di hati . 

Chocolate Indulgence Dari Secret Recipe

Sebenarnya bab bab kek ni dak kecik Akif yang excited , dia sibuk duk kenan kenan kat abang dia suruh pilih kek banana choclate . Sibuk jer dak kecik tu kan kan kan ... TAPI , abang Iman tak pilih Banana Chocolate dia pilih Chocolate Indulgence . Opkosss laa feberet dia . Lagipon hari hehehe feberet Umi jugak ni . Takpe la kan , hari lahir ni setaun sekali jer kan jadi Iman boleh pilih mana satu kek idaman kalbu . Umi iakan jer la pilihan anak . Takde masalah janji anak happy Umi abah lagi happy . 

Suka la tu dapat kek kesukaan dia . Feberet dia sama ngan Umi . Haaa tepukkk !! 

Macam biasa la kalau dengan kek hari lahir opkoss laa kena posing . Bukan sokmo kan , setaun sekali jer sambut beday . Posing la nak sementara Umi ko ni rajin nak snap gambar .

Tahun ni tahun pertama sambut beday Kakak Insyirah tak join . Ala kakak kat asrama la masa ni . Jadi tahun ni sambut berempat jer dengan Umi , abah dan adik Akif . Huhuhu kakak tengik gambar dah la balik nanti .

Kakak  takpe tapi ada budak yang boleh menggembirakan orang dan menceriakan suasana sentiasa . Tu diaaa sentiasa ada . 

Ntah apa apa la Akif tu ya , gelak sakan cam gitu . Apa yang di gelak pon Umi tatau . Apa yang buat dia gelak cam gitu ya ! Abang Iman relaks jer . Musykil pulak Umi .

Hari Selasa malam kami sambut beday Iman . Sekadar sambutan kecil tanda ingatan sempena hari lahir yang ke 11 . Sebijik kek , dua bijik Domino's Pizza dan juga Roasted Chicken Domino's . Alhamdulillah Allah bagi rezeki untuk kami sama sama sambut beday anak kami yang ke 11 tahun ni . Terima kasih Allah atas rezeki yang KAU limpahkan buat kami suami isteri . Gandakan lagi Ya Allah untuk hari ini , hari esok dan hari hari akan datang . 

Selamat hari lahir ke 11 Muhammad Adam Iman . Semoga membesar sihat sempurna , jadi anak soleh Umi Abah , sentiasa beroleh kejayaan dunia akhirat dan juga sentiasa dalam lindungan Allah SWT . Aamin aamin . Sayang kamu dunia akhirat wahai anak . 

Artikel Menarik yang Lain

3 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.