Min Kaffe : Kopi Pra Campuran Dengan Garam Buluh Kaya Pelbagai Khasiat

May 14, 2018

Min Kaffe : Kopi Pra Campuran Dengan Garam Buluh Kaya Pelbagai Khasiat  | Min Kaffe, kopi dengan aroma istimewa berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Min Kaffe Hai-O bukan sahaja memenuhi citarasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. Harga untuk satu kotak Min Kaffe adalah RM33 dengan isi kandungan 20 sachet dan setiap satu sachet beratnya 12 gram.


Min Kaffe, Harga Min Kaffe, Min Kaffe Original, Min Kaffe Dan Garlic Set Kurus, Testimoni Min Kaffe, Min Kaffe Asli , Produk Hai-O

Kelebihan Dan Khasiat Min Kaffe Hai-O

• Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
• Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
• Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
• Melegakan tekanan.

Min Kaffe, Harga Min Kaffe, Min Kaffe Original, Min Kaffe Dan Garlic Set Kurus, Testimoni Min Kaffe, Min Kaffe Asli , Produk Hai-O

Kebaikan Min Kaffe Hai-O

▪ ANTI PENUAAN – agen antioksida yang baik.
▪ MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik, gula dalam darah, kolestrol dan lain-lain.
▪MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.
▪ MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi.
▪ Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI.
▪ Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit.
▪ Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan.

Min Kaffe, Harga Min Kaffe, Min Kaffe Original, Min Kaffe Dan Garlic Set Kurus, Testimoni Min Kaffe, Min Kaffe Asli , Produk Hai-O

Cara Pengambilan Min Kaffe Yang Betul

• Bancuhkan sebungkus Hai-O Min Kaffe dengan 150ml air panas.
• Boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

Siapa Yang Boleh Mengamalkan Dan Minum Min Kaffe ? 

• Semua golongan daripada lelaki, wanita, kanak-kanak, ibu mengandung, orang tua. Semuanya boleh minum Min Kaffe takde masalah. Sebab kandungan Magnesium yang tinggi (menggalakkan proses penyerapan kalsium) dan memberikan energy, tampil ceria, cergas, cerdas dan bersemangat.

▪ Sesuai sangat untuk ibu ibu dan seisi keluarga yang bekerja mahupun yang sedang belajar sebagai energy booster untuk kekal bertenaga sepanjang hari di tempat kerja, kelas (ketika belajar) dan juga di rumah.

• Mereka yang selalu sangat rasa letih dan sengal sengal sendi juga sesuai minum Min Kaffe.

▪ Mereka yang ada gastrik tapi dalam masa yang sama suka sangat minum kopi kerana Min Kaffe boleh kurangkan masalah sebu ulu hati disebabkan gastrik ni.

• Mereka yang ada migrain! Ha! Kafein memang boleh membuatkan migrain menjadi teruk. Tapi bukan Min Kaffe sebab ia boleh bantu kurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.

▪ Untuk wanita yang ada masalah senggugut atau datang haid boleh cuab minum Min Kaffe.

• Untuk mereka yang ada masalah kulit seperti jerawat badan dan eczema.

▪ Mereka yang ada alahan resdung dan kulit.

• Mereka yang ada masalah tidur atau imsomnia.

▪ Sesiapa yang ada masalah buasir dan sembelit. Sangat sesuai untuk ibu ibu mengandung atau ibu bersalin yang ada sembelit.

• Mereka yang ada masalah kencing manis, sakit jantung dan darah tinggi.

▪ InsyaAllah.. Boleh bantu Mereka yang ON DIET, obesiti dan nak kurus!

Info Dan Testimoni Pengguna Min Kaffe Hai-O


Pregnant paling merisaukan >> HB LOW !! 

Sahabat Puan Suhaila Muaz pon sama , dan paling seksa setiap hari kena pergi check dan ambik darah !!

Alhamdulillah rezeki HB Normal lepas jumpa & Istiqomah dengan MIN KAFFE . Syukur. 

Min Kaffe, Harga Min Kaffe, Min Kaffe Original, Min Kaffe Dan Garlic Set Kurus, Testimoni Min Kaffe, Min Kaffe Asli , Produk Hai-O


'BAU KOPI BEST'
( kredit to Athira Tun Teja )

Haa.. Nampak tak? My friend, Siti Rafiah sendiri mengaku tau kopi ni best. Walaupun masin sikit ( ada garam buluh kan) Min Kaffe memang terbaik sebab dah membantu dia...

✅ SEGAR SEPANJANG HARI
✅ TAK MENGANTUK
✅ MELAWASKAN SISTEM PENCERNAAN

Dia siap bagitau bau kopi ni sedap dan wangi guys.. SEDAP & WANGI .. Teruja nak try?? 

Min Kaffe, Harga Min Kaffe, Min Kaffe Original, Min Kaffe Dan Garlic Set Kurus, Testimoni Min Kaffe, Min Kaffe Asli , Produk Hai-O


Baby kecik yang menyusu badan puas dapat minum susu sampai kenyang. Biasanya kejap2 terjaga je nak susu lagi.

Ni semua gara-gara ibu nya minum MIN KAFFE. Asalnya cuba kopi ni nak dapatkan badan yang cergas sepanjang hari. Tapi dapat pekej  lain sekali .

Min Kaffe, Harga Min Kaffe, Min Kaffe Original, Min Kaffe Dan Garlic Set Kurus, Testimoni Min Kaffe, Min Kaffe Asli , Produk Hai-O


Alhamdulillah dapat feedback positif dari Sis Adila,setelah mengamalkan Min Kaffe :

☆  Tak rasa mengantuk lagi, segar sepanjang hari.
☆ Tak rasa lapar
☆ Tiada lagi gastrik
☆ Badan terasa ringan & bertenaga

Baru minum seminggu dah nampak kesan!! Terbaiklah 5⭐

Min Kaffe juga sesuai digunakan semasa berpantang dan bagi ibu yang menyusukan bayi. Jom detox dengan Min Kaffe!!

Kredit to: Maizura Zakaria

Min Kaffe, Harga Min Kaffe, Min Kaffe Original, Min Kaffe Dan Garlic Set Kurus, Testimoni Min Kaffe, Min Kaffe Asli , Produk Hai-O


Bestnya !! Baru 3 minggu Istiqomah  minum Min Kaffe bacaan gula terus cantik !! Suami Sis Hanim Zufar  terkejut bacaan gula dia 4.7 !! Walaupun sebelum check up tu dah makan macam macam.

Katanya selalu bacaan gula maintain 11 tapi terkejut ada perubahan positive dan bacaan gula dah cantik !! Alhamdulillah . Cepat cuba sebab confirm best sangat !! 

Min Kaffe, Harga Min Kaffe, Min Kaffe Original, Min Kaffe Dan Garlic Set Kurus, Testimoni Min Kaffe, Min Kaffe Asli , Produk Hai-O


Kalau korang nak campurkan sekali produl SHOM yang lain dengan Min Kaffe pon boleh takde masalah. KakYa sarankan korang ambil sekali Min Kaffe dengan Garlic Tablet Hai O.  Gabungan Garlic Tablet Hai O dan Min Kaffe sangat berkesan untuk mengempiskan perut, menurunkan berat badan serta meningkat sistem imunisasi badan secara menyeluruh.

SEKOTAK MIN KAFFE:
RM33 (Semenanjung Malaysia)
RM35 (Sabah/Sarawak). 
Setiap kotak Min Kaffe mengandungi 20 sachet.

SEBOTOL GARLIC TABLET :
RM44 (Semenanjung Malaysia)
RM46 (Sabah Sarawak)
Setiap botol Garlic Tablet mengandungi 80 biji/kapsul.

PAKEJ KEMPIS PERUT (PKP)
RM77 (Semenanjung Malaysia)
RM80 (Sabah Sarawak)

CARA PENGAMBILAN PAKEJ KEMPIS PERUT

Ambil 1 sachet Min Kaffe dan bancuhkan dengan 150ml air panas. Ambil 2 biji tablet garlic setiap kaliselepas menikmati Min Kaffe pada pagi dan petang.

Mana Nak Dapatkan Min Kaffe 

Kalau ada apa apa pertanyaan, boleh WhatsApp KakYa di 019-9202004. Korang kalau berminat nak beli dengan harga ahli jom join ahli RM50 seumur hidup. Dah join ahli dapatla beli dengan harga murah. Satu lagi kalau join ahli dapat ilmu bisnes jugak tau..  Lagi best kan kan kan .. Ilmu bisnes PERCUMA okey !! .. Mana la tahu kot kot korang berminat nak tambah pendapatan. Apa apa nanti korang boleh WhatsApp KakYa lelaju okey .. Tak yah malu tak yah segan KakYa akan jawap setiap pertanyaan korang dengan penuh berhemah. Chewahhh angkat bakul plak dah. Ok siyes ni siyes kalau korang betul betul nak tambah pendapatan boleh terus WhatsApp KakYa ..


Artikel Menarik yang Lain

3 Sahabat Setia

  1. Terbaik...min kaffe sememangnya dikenali dan ramai orang menjadikan min kaffe sebagai minuman pilihan..

    ReplyDelete
  2. Memang sedap min kaffe , dah pernah cuba

    ReplyDelete
  3. wah bgusnya min kafe ni...semua orang boleh minum

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.