Bila Kau Dapat Berketul Ketul Komen Kat Entri Tapi Kau Terdelete Be Like .....

May 02, 2018

Bila Kau Dapat Berketul Ketul Komen Kat Entri Tapi Kau Terdelete Be Like ..... | Ni kisah subuh tadi, tetiba KakYa terDELETE komen yang nak di publish. Huaa sayangnya sayangnya tetiba masa buka dashboard pagi tadi ntah apa ke mamai terdelete komen rakan rakan kat entri kerja. Ko nampak butang delete tu tetiba jadi PUBLISH. Makanya hambek kau. Huaaaaa sodih sodih rasa nak jerit keekuat jer rasa nak nangis jer. Dah la nak dapat seketul komen susah giler nak nak kat entri kerja. Tapi bila dah ada yang komen terdelete plak dah. Hadoi tepuk dahi duk tepi bucu katil la jawapnya. Marila mari kita ber huhuhu... Nak buat camno, bukak blog pepagi buta kekonon nak update tapi gitu jadinya. Pasrah jer la.

Mula2 kena pagi tadi camni la KakYa hahaha termenung kejap oiii !!!

Mood sedih sampai ke petang la kalau takle nak kawal. Tapi KakYa takde la sedih sampai ke petang cumanya ada la sikit rasa terkilan bila dah terdelete komen kawan kawan yang singgah kat blog. Nak buat camne takde rezeki KakYa. InsyaAllah lain kali ada lagi sahabat yang singgah komen KakYa akan lebih berhati hati masa nak publish nanti. Sorry korang, komen korang terdelete tanpa sengaja.. Huhuhuhu sedih..... tapi takpe KakYa redho. 

Artikel Menarik yang Lain

5 Sahabat Setia

  1. alamak.... mmg frust la kan lya... hopefully rezeki lebih baik mendatang tuk lya pasni... mesti ada hikmahnya tu lya...

    ReplyDelete
  2. itulah,,risau juga. kadang nak publish,ina selalu bukak mata luas luas ni ha. Dan kalau takde mood ke atau busy.Ina tak publish lah.Takut tertekan macam kak lya.

    ReplyDelete
  3. Kita pernah kena camni, haaa memang sedih hoiii!

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.