Bila Dia Gelak Aku Rasa Gembira

Bila Dia Gelak Aku Rasa Gembira | Dalam hidup aku sejak ada anak anak ni kan..saat yang aku paling gembira bila tengok anak anak gelak..bila tengok anak anak gembira..bila tengok anak anak suka..Aku tak tau camne nak gambarkan rasa gembira tu bila tengok diaorang gelak..Sesekali kalau diaorang gelak sakan,aku sendiri tergelak bersama sama diaorang..Masa tu tak tahu nak luahkan perasaan tu macam mana..Rasa gembira sangat sangat..Sesekali bila gembira air mata pon boleh mengalir..Kekadang aku sendiri tak sedar air mata menitis saat duk bergembira..




Kakak Insyirah..Dia kawan baik aku,kawan tempat aku bercerita,tempat aku bergurau senda,kawan yang sentiasa ada saat aku sedih saat aku gembira..Sahabat terbaik dalam hidup aku..teman tempat aku cari gaduh..Dia segalanya untuk aku..anak perempuan aku dunia akhirat..buah hati pengarang jantung aku..satu satunya anak perempuan aku..Umi sayang kakak dunia akhirat..Love u kakak..



Cerita tentang dia..takkan habis hingga aku menutup mata..cerita tentang dia takkan hilang selagi aku diberi peluang untuk terus menulis dan bercerita...cerita tentang dia..bagi aku dia segalanya..Dia Nur Aina Insyirah dan adik adik dia Muhammad Adam Iman dan Muhammad Akif Imtiyaz..Sentiasa ada dalam coretan hati aku..Insyaallah....










Gelak tawa dia boleh buat hati aku tenang setenang tenangnya..Boleh buat aku terhibur..aku gembira..Walau dia takde depan mata..bila aku tengok jer gambar gambar dia tengah tergelak aku pon rasa nak tergelak sekali..Bila dia kat depan mata hilang sikit rindu aku kat dia..Memang tahap rindu kat dia akan sentiasa ada malah bertambah tambah setiap saat dan masa sejak dia masuk asrama..Umi akan sentiasa sayang kakak..Letak kakak yang terbaik dalam hati Umi..Love u so much sayang..

Catat Komen

19 Ulasan

  1. besor doh anok dara heeheee skit lg bekwoh la ni heeheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe tu laa besor dohlah..kalu nok bekwoh kita jemput laa sue izza eddy dan jugok humaira

      Padam
  2. Hehehe bukan Cik Nor..ni pakaian seragam sek TESMAL utk hari Ahad..pengawas baju
    warna lain.

    BalasPadam
  3. lama x singgah blog ni. anak adalah buah hati ibu bapa.

    BalasPadam
  4. semoga menjadi anak yg solehah & bbakti kpd ibu ayah serta kluarga, insyallah =)

    BalasPadam
  5. Kan kak.. Dkna tengok mikhail gelak pon dah rasa hepi walopon dia gelak time upin ipin tak buat lawak ahahaaaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan ..kalau tgk anak2 gelak .asalah kita pon boleh lupa sekejap

      Padam
  6. Happy Insyirah kat sekolah baru ye....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulilah Efa..dia boleh sesuaikan diri setakat ni..syukur sgt2

      Padam
  7. Anak menceria hidup dan mewarnai hari-hari kite.. ewahh.. hehe

    BalasPadam
  8. kan. hidup kita di ceriakan oleh anak-anak. tengok depa gembira kita pun gembira

    BalasPadam
  9. p/s : hi... sy dtg blogwalking dan sy dh follow blog comel awk ni.. hope awk sudila juga follow blog baru sy ye.. :D ty..banyak petua dan tips berguna yang saya kongsikan di www.1001petua.com .. InsyaAllah, awk pasti tak kan menyesal.. :D

    BalasPadam
  10. p/s : hi... sy dtg blogwalking dan sy dh follow blog comel awk ni.. hope awk sudila juga follow blog baru sy ye.. :D ty..banyak petua dan tips berguna yang saya kongsikan di www.1001petua.com .. InsyaAllah, awk pasti tak kan menyesal.. :D

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.