❤ DIY Kasut Baby ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu  Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby


DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

SUMBER : MR GOOGLE 

Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. wah..seriously comel giler kot..memang buat untuk jual ke sekadar hobi jer..kalau hobi jer kena start fikir untuk jual tuh rasanya hehe sebab memang cantek...kalau jual mesti ade yang nak beli..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu en lokman..saya kongsi gambar jer .tu kat atas ada sumber dari mr googlr jer tu..saya kongsi pon sbb cantik..kot2 ada yg nak buat..blh la ikut step2 yg diberi kat ats tu..anyway tq ya en lokman sudi singgah kat blog picisan saya ni..tq so much

      Padam
  2. wah comel kasut kain lya tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waaa..cikgu ..bukan lya punya laaa cikgu ..lya kongsi jer kat sini kot2 ada yg minat nak buat

      Padam
  3. ololo...comeynya kasut tu k.lya

    BalasPadam
  4. wow comel....senang tak payah beli kan kak lya

    BalasPadam
  5. ehhh tetiba share ada apa-apa ka kak lya

    BalasPadam
  6. Sangat kreatif....Dulu-dulu rajin buat pensil box dr kain render lebihan untuk mengisi masa lapang...Anyway MYiDEAKiNi nak ajak jemput ke giveaway yang sedang berlangsung ni...
    Jemput pada yang komen sini...

    http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.