❤ Alhamdulilah Dapat Kembali Mencoret Kata Di AkifImtiyazDotCom ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Alhamdulillah masih bernafas lagi hari ini.Terima kasih Allah kerana masih lagi memberi Lya ruang dan peluang untuk terus menghirup udara segar di Bumi Bertuah ini..Terima kasih Allah kerana mempermudahkan segala urusan Lya dan keluarga.Syukur syukur segala kesulitan dapat diatasi dan segalanya berjalan seperti biasa..Alhamdulillah..Hanya pada Allah ku panjatkan doa penuh harapan semoga dikurniakan kesihatan yang baik agar dapat menjalankan tanggungjawap buat suami dan juga anak anak...

www.akifimtiyaz.com
Tara la la .. belanja gambar KAMI kat Genting Highlands masa bercuti baru baru ni..

Setelah sekian lama menyepi..hari ini Lya dapat meluangkan sedikit masa untuk mencoret kata di paparan blog Akif Imtiyaz.Rindu pada blog jangan cakap laa..memang rindu sangat sangat..Rindu nak update blog rindu nak blogwalking tapi apakan daya keadaan tak mengizinkan Lya berbuat demikian.InsyaAllah lepas ni jika dizinkan Allah SWT Lya akan aktif semula dalam berblogging..Doakan segalanya dipermudahkan buat Lya..Terima Kasih sahabat...

Seingat Lya last update kat blog pada 13 Oktober 2015.Lama juga Lya tak update..Tapi masih ada sahabat maya yang sudi singgah sudi tinggalkan komen kat entri Lya..Terima kasih sekali lagi sahabat maya.Nanti ada masa dan kelapangan,Lya akan berkunjung balas ke blog sahabat..Jumpa lagi ..


Catat Ulasan

41 Ulasan

  1. assalamualaikum lya...selamat bertemu kembali di alam maya...:)

    BalasPadam
  2. Hye...alhamdulillah syukur...tunggu ni entry baru..sentiasa support..

    BalasPadam
  3. Alhamdulillh lya. semoga di permudahkan segala urusan.

    BalasPadam
  4. moga dipermudahkan urusan Lya dan keluarga yer...

    BalasPadam
  5. semoga segalanya dipermudahkan buat Lya. Amin.

    BalasPadam
  6. Moga semuanya baik2 aja ya kak slmt kembali menulis

    BalasPadam
  7. kenapa lama sgt menyepi...come back home!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehehe baru seminggu Aiman...thanks Aiman sudi singgah

      Padam
  8. welcome back...Lya...yeayy Lya dah on track...

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Hehehehe malu kita kak..tak sangka ada jugak yg rindu hehehehe..tq kak sudi singgah

      Padam
  10. Welcome back Lya..semoga di permudahkan semua urusan ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Sue..mekasih byk2 kak..Kat IG ada kat blog pon ada..tq kak sue sentiasa support hehehehe

      Padam
  11. Yeayyy ! Kak Lya is come back :)

    BalasPadam
  12. Assalam,singgah sini selamat berkenalan done follow :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummussalam..salam kenal..tq sudi follow sini

      Padam
  13. take care kak lya..semoga semuanya baik baik je

    BalasPadam
  14. tahnia semoga dimudahkan urusan..

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum Lya, Zumal pun dah lama tak jejak ke sini... Insha Allah lepas nie boleh maintain bw macam dulu ^-^

    BalasPadam
  16. datang lagi sekali happy nya Akif tu semakin membesar kan...

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.