❤ 1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 ❤

June 13, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!


Syarat nak join segmen dan giveaway ni mudah jer kot..

❤ Buat entry dengan tajuk "1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 "
❤ Blogger dari Malaysia yer..yang luaq negara tu...susah sikit kot nak post giveaway..
❤ Backlink kan burung hantu tu..
❤ Wajib follow IG afidahazmi88 /  Blog Afidah Azmi88 

Tarikh tutup penyertaan adalah 27 June 2015 jam 11.59 pm

Hadiah yang ditawarkan akan diberitahu pada 28 June 2015...hanya 5 yang bertuah akan terpilih..
so tunggu apa lagi...cepat-cepat join...Hantarkan link yang bukti korang dah join dekat ruangan komen giveaway yer..

Selamat bersegmen !!!

❤ All The Best & Good Luck ❤

Artikel Menarik yang Lain

5 Sahabat Setia

  1. selamat bersegmen dan semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. cn datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum dan salam ziarah, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... sila lah datang ke blog saya.... Good Luck

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.