❤ Top Komentator March 2015 Blog Akif Imtiyaz ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

March

Top Komentator March 2015 Blog Akif Imtiyaz


1- KHIR KHALID 
2- SITI YANG MENAIP
3- JARI MANIS
4- MAD PARIHH
5- INANI HAZWANI
6- SENTIASA PANAS
7 - NURASHIKIN ZA aka NAZECK
8- MARIA FIRDZ
9- ASHA LYA 
10- SAYIDAH NAPISAH 

Inilah dia 10 sahabat bertuah yang tak pernah jemu singgah dan tak pernah bosan untuk meninggalkan komen kat Blog Akif Imtiyaz.Mereka adalah blogger terbaik dan cukup sporting dalam dunia blogging.Bro Khir Khalid salah seorang yang masih mengungguli carta di tangga teratas..Terima kasih banyak banyak kerana sudi jugak terjah sini lagi.

Sahabat Lya yang nak tahu lebih lanjut mengenai mereka yang TERBAIK ni..Klik link blog mereka dan jangan lupa follow tau.Semoga ikatan persahabatan yang terbina akan terus berkekalan hendakNya..Aamin aamin.

Terima kasih juga untuk sahabat yang masih tak jemu singgah kat sini walaupun tak tersenarai,anda tetap sahabat terbaik untuk Lya.Terima Kasih sahabat,kerana sudi menghulurkan salam persahabatan di alam maya ini..Semoga kita berjumpa lagi .. Sayang sahabat saya dunia akhirat..TERIMA KASIH sekali lagi !!!!!...

Catat Komen

39 Ulasan

  1. Ala.. x termasuk dlm list ye.. bln ni kena lebih kerja keras ni..

    BalasPadam
  2. congrats buat mereka...:)
    lama kak mieja tak bw sini:):)

    BalasPadam
  3. Tak rugi datang berkomentar di blog ni..:)

    BalasPadam
  4. alaa..rindunyaaaa nak jd tukang komen setia..hehee...lama dah tak blogwalking...tak sabar nak tunggu cuti sem

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada semua..nama fiza dah tercicir jauh ni.

    BalasPadam
  6. ooo xde name ayu da...
    hehehe maaf baru dtg jenguk
    kak lya sihatt...
    tahniah pada komentar terunggul

    BalasPadam
  7. alaaa tak tersenarai la plak..hihi... tahniah yang tersenarai..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anis sibuk saaangat tu.. hihi..

      Padam
    2. haha..sibuk la sgt..hihi... nt anis terjah kak siti yee :)

      Padam
  8. moga saya akan tersenarai suatu masa nanti...

    BalasPadam
  9. In Sya Allah.. saya dlm list April

    BalasPadam
  10. wuaaaah wuaaaah.. =D kita naik carta lah.. hihi..
    thanks untuk kak Lya pun selalu singgah.. apalah sangat datang menjenguk balik kan..

    thank you weeee ~

    BalasPadam
  11. ala tak ada dalam list..tahniah ye

    BalasPadam
  12. harap-harap bulan April ni DRAMATIC UNIQ pula dapat masuk senarai... hehehehehe..
    kena usaha lebih lagi ni... :)

    BalasPadam
  13. Eh.. Ada juga.. Hehe... Tahniah semua..

    BalasPadam
  14. salam.. sama2 kak lya.. tq sudi dtg blog.. syg akak juga ^^
    jemput singgah blog ni > http://nurzuradream.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. T kasih Lya.. in shaa Allah, selagi termampu akan terus berblogwalking ziarah menziarahi rakan2 maya. Tahniah juga buat rakan2 yg lain.. Salam ceria bulan April buat Lya sekeluarga.. :)

    BalasPadam
  16. hahaha, mimin malasnya. sampai tak tersenarai

    BalasPadam
  17. Tahniahhh kpd pengomen tegar kak lya heheheh...

    BalasPadam
  18. In sya Allah, april nak rank... hehe

    BalasPadam
  19. tahniah buat yg tersenarai...

    BalasPadam
  20. wahhh..bagus ada pengomen tegar camni.. :)

    BalasPadam
  21. tak tersenarai rupanya...march yang suram

    tahniah kepada yang berjaya

    BalasPadam
  22. terbaikkk . hehee tersenarai jugak . terima kasih kak :)

    BalasPadam
  23. Tahniah smua, last month Lya akui jrg myinggah blog sahabat

    BalasPadam
  24. okay kak lya. kc ingat hadiahnya adalah mknn dalam gambar tu muahahahaha

    BalasPadam
  25. KK mmg awesome,byk blog dia akan jadi top komentar,respect betul ngn kk

    BalasPadam
  26. wow..ramai tu..jom terjah =)

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.