♥ Search Keywords Blog Akif Imtiyaz 3 Mac 2015 ♥

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Search Keywords

Kat atas ni carian keywords yang muncul di blog Lya semalam.Lumrah manusia yang paling tinggi..Lumrah manusia bercerita tentang keadaan seseorang manusia,Lya pon tak ingat entri mana satu,tapi Lya mengharapkan si pencari mendapat jawapan dengan carian yang di cari.Terima kasih kerana sudi singgah kat sini.Moga mendapat sedikit ilmu dan manfaat
 dengan entri yang telah Lya kongsikan.

Untuk carian Abu Khurayra Al Kazakh pula,kalau sahabat Lya nak tahu banyak juga carian di blog Lya mengenai Mujahid muda berusia 19 tahun yang gugur syahid ketika melancarkan JIHAD DI SYRIA.Boleh baca kisah anak muda berjiwa kental ini di sini Siapa Dia Abu Khurayra Al-Kazakh .

Alhamdulilah semua carian kat blog Lya menjurus ke arah kebaikan dan setakat ni takde lagi carian yang pelik dan memelikkkan..Yang masuk semuanya bersih..Moga akan terus kekal bersih begini.InsyaAllah..


Catat Komen

20 Ulasan

  1. Alhamdulillah, tahniah Lya... ^_^

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah,semoga memberi manfaat buat org lain.

    BalasPadam
  3. Lumrah manusia?
    Wondering apa yang dicari..

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah...oklah tu Lya

    BalasPadam
  5. Syukur Alhamdulillah. Moga perkongsian Kak Lya ni ada beri manfaat buat orang lain. :)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah, perkongsian yang baik :)

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah... semoga sentiasa membawa kebaikan... aamiin..

    BalasPadam
  8. moga trus mju jaya dlm penulisan blog...

    BalasPadam
  9. Blog Lya memang penuh dengan ilmu bermanfaat ^-^

    BalasPadam
  10. nak cek keyword ni yang di blogspot ke nuffnang yang lebih okay ?

    BalasPadam
  11. Keyword yang tak disangka-sangka..

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.