♡ Fruit Bouquet Yang Buat Hatiku Meronta Ronta ♡

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Malam malam camni tekak ni tetiba rasa nak makan buah la pulak..Ni semua gara gara terpengaruh duk tengok Fruit Bouquet yang cantik cantik kat laman Fb.Bila mata ni dah tertumpu kat situ,hati ni bagai di gerak gerak jer mintak nak makan buah.Apa ke hal la pulak,tengok buah buahan ni boleh jadi terliur.Aduss nak kena pegi beli buah gamaknya ni.Kalaulah boleh petik jer yang kat dalam bakul ni kan sonanggg..Huissss melalut dah sebab terliur sangat tengok buah buahan penuh bakul ni.

Tak nak la duk terliur sorang sorang up satu entri bagi sahabat Lya terliur sama.Hehehe biar sama sama tengok sama sama rasa cam nak telan jer ngan bakul bakul sekali,hahahaha.Apa rasa ??..Nak telan tak,nak telan tak...







Catat Komen

19 Ulasan

  1. wow!
    sekejap je cntik ni
    dpt kt budak2 hbissss...hhee

    BalasPadam
  2. kak ana nak yang stoberi coklat tu Lya.. :)

    BalasPadam
  3. Buah pertama yang nak di rasa mestilah stoberi..lepas tu kiwi, lepas tu anggur..uih...terasa2 dok dalam mulut nih...

    BalasPadam
  4. yaAllah lawanyyaaa lahaiii hehe

    BalasPadam
  5. Bonde nak bakul yg pertama tu... Plzzz Lya...
    menarik sangat

    BalasPadam
  6. adoii la...tersangat seksa tekak ni ...tak sanggup tgk lama2..

    BalasPadam
  7. buah hati boleh cucuk tak Lya..keh keh..

    BalasPadam
  8. cantik nye..nk makan pun sayang...

    BalasPadam
  9. wah sedapnyaaaa... saya nampak strawberry !!!! HAHAHA

    BalasPadam
  10. fuuuuuuhhhh meleleh air liur tgk hehehe

    BalasPadam
  11. Yummy.. Yummy..
    Tengah pikir buah apa yang boleh buat btk love n flower tu?

    BalasPadam
  12. amboiii cantiknyeee.. syg nak makan..huhu

    BalasPadam
  13. Aduhai... memikatnya.. selera tengok buah2an tu.. :D

    BalasPadam
  14. Fuh! Kalau dapat hamper ala-ala macam ni memang best.. nampak begitu menggoda!

    BalasPadam
  15. aaaa tak sampai hati nak makan.. buat cecantik cemni..
    nanti dok tengok aje rugi nak usik ehehe..

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.