❤ GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris ❤

February 04, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

(Klik banner di atas untuk join)

facebook link : https://www.facebook.com/Anugerah.Adam
instagram id : @akifimtiyaz

Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris !! 

Good Luck !!!
Happy Blogging ❤❤

Artikel Menarik yang Lain

25 Sahabat Setia

  1. Assalammualaikum..

    Semoga berjaya dalam segmen nie,... k Amin...

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Hi. Goodluck. Sy pon join GA ni hehe

    http://shaheerashaheera.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  3. Gud luck Kak, moga murah rezki akak

    ReplyDelete
  4. Wah! Banyak tu.. Good luck! Semoga berjaya ya Kak Lya!

    ReplyDelete
  5. good luck Lya.
    Kita pun join jugak...

    ReplyDelete
  6. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  7. All the best...

    ReplyDelete
  8. Good luck k.Lya.
    Nanti kita singgah sini lgi.
    Baru bangun tidur ni.
    Malam tadi x BW... Penat bawak anak jalan-jalan kat mall.

    ReplyDelete
  9. gud luck kak lya.. ingat nak join jugak..huhu

    ReplyDelete
  10. peeerhh hadiahnyaa memang terbaik lah.. gud luck..

    ReplyDelete
  11. Boleh join x lagi ni. Nk join la ga ayu.
    Ehh good luck kak lya

    ReplyDelete
  12. Cik Candy pun join .. (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  13. halloo..halloo
    Khaty BW dari segmen yang sama..
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  14. Awak~~

    TQ tau sbb sudi join GA saya ni..saya da update nama senarai peserta kat sini :

    Senarai Peserta Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

    And, just nak inform yang url saya bukan lagi mii-and-himm tau..tapi

    Blog Ayue Idris

    Maaf sebab menyusahkan..ada orang amek url saya :(

    ReplyDelete
  15. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.