❤ FIRST GIVEAWAY MAWAR PUTIH ❤

February 09, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...


KLIK BANNER UNTUK JOIN !!??

❤- Siapa nak menang hadiah?
9 penanda buku
8 keychain

❤- Total 17 pemenang bertuah dicari..

❤- Selain tu dapat exchange link.. 

Syarat sesimple yang boleh tuan blog bagi ni.Macam biasa...

❤- Jadi follower Mawar Putih

❤- Sediakan entri mengenai giveaway ni.Kalau malas sangat, tepek banner dan pastikan ada link Mawar Putih.

❤- Hantar url entri di ruangan comment Giveaway.

Itu je. Simple kan.

Giveaway terbuka kepada semua warga blogger tak kira jantina,keturunan, umur atau pangkat. Tarikh tutup sehingga 28/2/2015 tepat jam 11.59 malam.

Good Luck !!!!


Artikel Menarik yang Lain

39 Sahabat Setia

  1. all the best..

    salam kenal.. :)

    ReplyDelete
  2. All the best ! ,

    Saya ada buat GA , Sudi tak join ? http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  3. gud luck Kak Lya

    ReplyDelete
  4. Thanks atas sokongan. Senarai peserta dah update..:-)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yang sama (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  6. bemoga bertuah kak Lya..hadiah pun menarik

    ReplyDelete
  7. saya dari GA yang sama. Goodluck yer :)

    ReplyDelete
  8. Gdluck ya!! Join contest yang sama.huhu
    http://blogyangkosong.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  9. singgah dr GA yg sama..good luck

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. gud luck kak lya
    ayu join jugak

    ReplyDelete
  12. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete

  13. singgah Blogwalking sini..
    all the best..

    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  15. Salam.
    Kita BW dr segmen yg sama.
    Tapi lewat sikit lah yek.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/search/label/Segmen

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.