❤ Wordless Wednesday - Ole Ole Dari Krabi Thailand ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Catat Ulasan

30 Ulasan

  1. Wahhh !!
    Cantik sangat !!
    Tahniah kak lya !!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Sha..kita nk pegi tatau bila ni harap kakak g sana blh laaa

      Padam
  2. banyak dapat tu...suka..suka..:)

    BalasPadam
  3. Waaaa... kemain dpt oleh2 baju dr krabi sorang selai...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe mesti laa kena sorg selai klau tak berebut plak Alan..

      Padam
  4. banyaknyaa dapat ole ole kak lya :D

    BalasPadam
  5. wahhh best! kita baru plan ngan mr.H nak g bulan depan.. hehehe

    BalasPadam
  6. assalamualaikum lya...seronoknya dpt ole2 dr krabi...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummussalam Mama..hehe ni kakak ngan abg ipar Lya g sana ..Dapat la sorang satu ..

      Padam
  7. Tak ada untuk saye ke?... hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe ..tarak adooo ..ni pon satu sorang jer hahahaha

      Padam
  8. cantiknye baju . boleh la lain kali singgah krabi, thailand pulak . barang pun murah dekat sana . Alang2 dah stay dekat klantan ni, boleh la Drive through pergi sana . eheheheh. singgah sini lagi ye kak LYA

    BalasPadam
  9. Wah bestnya.. menarik.. alhamdulillah tahniah.. :)

    BalasPadam
  10. wow banyak tu heheh. bestnya.

    BalasPadam
  11. Cantik-cantik belaka.
    Anak-anak saya pun baru dapat..
    Ole2 dari mak Njang dorang (adik saya) masa pi phuket, krabi, hatyai.

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.