❤ Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Tadi Lya terjah blog sahabat ..Ramai yang join GiveAway daripada Nile.com.my.Tergerak pulak hati ni nak join sekali.Ok ,Lya terus terjah blog Lyssa Faizureen untuk tahu lebih lanjut mengenai GiveAway ni.Lyssa ada promote mengenai GiveAway ni kat blog beliau.Apalagi jom terjah blog Lyssa.

 Nile.com.my merupakan online shopping Malaysia yang menjual baju muslimah,kasut,beg,barang-barang gym,buku,barang dapur dan banyak lagi akan melancarkan GiveAway semasa Tahun Baru China iaitu pada 19 Februari 2015 .

5 x Pemenang Bertuah yang akan mendapat RM 150 barangan dengan PERCUMA.

Macam mana nak join giveaway ni ? Senang je !!! Sahabat hanya perlu buat satu post di blog dengan mengikut 4 arahan di bawah :

❤- Tajuk Entri : Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

❤- Letak banner di bawah ini bersertakan backlink untuk banner tersebut.
http://www.nile.com.my/page.php?cd=96


❤- Letakkan produk-produk yang sahabat inginkan daripada Nile.com.my bersama dengan link produk tersebut..Contoh macam Lya buat kat bawah...Ok ini adalah produk pilihan Lya.Sahabat boleh pilih macam macam produk dengan harga RM150 jer tau..Tak boleh lebih dari RM150.

❤ Saya mahukan barangan di bawah ini dengan harga kurang daripada RM150 


BMI52621 Plain Chiffon Blouse - Army Green
RM28.90



BMI57661 Printed Blouse
RM29.90


BMG77431 Ruffle Chiffon Button Blouse- Army Green
RM28.50
BMG01103 Chiffon Backfin Blouse- Red
RM31.01

BMG01104 Polka Dotted Blouse- Dark Blue White
RM30.90

Jumlah harga barangan : RM28.90+RM29.90+RM28.50+RM31.01+RM30.90  = RM149.21

Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

CNY Giveaway 2015 (dan nama penuh)

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :


Apa tunggu lagi jom la join sama..Selamat bersegmen sahabat !!!

All the Best & Good Luck 
HAPPY BLOGGING ❤❤

Catat Ulasan

20 Ulasan

  1. good luck akak! jap lagi nak join jugak.hehe :D

    BalasPadam
  2. Gud Luck Lya...Sal nak join gak

    BalasPadam
  3. cantik nyer blouse nyer. semoga berjaya..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak, good luck ya ~~~

    BalasPadam
  5. Moga murah rezki kak, lma x bw cne

    BalasPadam
  6. waduh...sangat menarik..good luck kak Lya

    BalasPadam
  7. wahh..nile buat lagi rupanya..

    BalasPadam
  8. semua blouse cantik²..Good Luck Kak

    BalasPadam
  9. gud luck sis , saya pun join juga :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2015/01/giveaway-blog-nik-ainaablogspotcom-2015.html

    BalasPadam
  10. dtg singgah sini. :)

    (( http://nikainaa.blogspot.com/ ))

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.