❤ Apa Ke Benda Got Blogger Tu ?? ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

GOT BLOGGER ??? Apa benda tuu.Semalam Lya ada dengar mengenai GOT BLOGGER ni kat blog Cikgu Etuza.Ok mula2 memang Lya tak faham jugak la bila Cikgu Etuza cakap blog beliau di COPY PASTE oleh seseorang (GOT BLOGGER).Adoiii pening jugak kepala ni nak cari maklumat sebab tak tahu mana nak mula.Blur kejap.Tup2 bukak blog pagi ni tengok satu post kat 
Blog MuhammadShahril97 mengenai GOT BLOGGER.Ha aah pucuk di cita ulam mendatang.

Ok terus terjah blog Shah dan terus terjah GOT BLOGGER.Adoiii macam2 benda la pulak sekarang ni.Ok dah sampai kat GOT BLOGGER ,alang2 dah terjah kat situ,Lya cuba la check blog Lya .Nah !!ambik kau.Lepas check tup2 kuar jugak blog Lya kat situ.Sebijik macam citer Cikgu Etuza kat blog dia tu.Blog tanpa header.Lain2 tetap sama.Patut pon Cikgu Etuza cakap BLOG DI COPY PASTE.Huhuhu..Sama laa..

Ni la bentuk rupa bumi blog AkifImtiyaz3 kat paparan GOT BLOGGER ..

 Ha aaa Blog Pojiegraphy pon adooo ..

Blog Dr Shikin pon ader kat GOT BLOGGER ..


Ok nak citer lagi laa..Kalau ikut pembacaan Lya kat ABOUT GOT BLOGGER tuu tuu tuuu..WEBSITE GOT BLOGGER ni bukanlah website yang meng COPY PASTE blog seseorang tanpa usul periksa atau sesuka sesuki hati dia jer TETAPI website Got Blogger adalah laman web yang auto create rss feed post blog yang mendaftar dengan platform blogspot/blogger.Makanya kalau blog sahabat BERDAFTAR dengan BLOGSPOT,blog sahabat AUTOMATIK akan tersenarai dalam WEBSITE GOT BLOGGER.Jadi tak perlu bimbang tentang Got Blogger kerana website itu adalah untuk rss feed post entri sahabat..Tak yah susah hati Okey..


Ok dah tahu dah sikit2 kan mengenai GOT BLOGGER.Jadi tak perlu risau lagi ya Cikgu Etuza.Sahabat yang lain pon tak perlu risau Ok..Tapi kan kan kan Shah ada cakap kalau kita nak REMOVE BLOG KITA dari GOT BLOGGER ada caranya..Tapi Lya tak tahu pulak apa caranya.Shah ada cakap nak buat Tutorial bagaimana nak buang link blog kita kat websiter tersebut..jadi kalau sahabat Lya nak ytahu cara nak buang link blog sahabat dari website tersebut,sahabat boleh laa TERJAH Blog MuhammadShahril97 ..Sehingga artikel ini Lya tulis,Shah belum lagi buat tutorial tu tapi ada janji kat blog beliau akan buat jugak tutorial tersebut ..Jadi TUNGGU DAN SABAR ya !!!

Catat Ulasan

24 Ulasan

  1. lepas ni boleh check apa itu got blogger dengan lebih mendalam lagi..thanks sharing lya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la Sis boleh baca dgn mendalam mengenai GOT BLOGGER hehehe..Sama2 Sis

      Padam
  2. nak check jugak lahh. terima kak lya atas info ni

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Hehehe Fiza ..blog Fiza takde sebab Fiza pakai domain sendiri ...

      Padam
  4. Wah! terima kasih kerana share pasal ni. Baru tahu juga. Teruja jap keluar dalam entri Kak Lya hehehe! :)

    BalasPadam
  5. Lucu bila ada blogger ingatkan blog dier kena ciplak..hehe

    BalasPadam
  6. dah check..jadi jugak blog nad..

    BalasPadam
  7. laaa baru terjumpa pasal got blogger nie.. seriau gak kalau ade yg copy2 blog..rupenye rss feed..huhu...

    BalasPadam
  8. Ohh..kira ni 'penyakit' blogspot la ye. Fuhh. Lega!

    BalasPadam
  9. terjah sini ! sorry sbb lewat datang sini . nanti shahril buat tutorial yee . sekarang tngah busy dngan edit blog .. tunggu dan sabar yeee ..

    BalasPadam
  10. ooo baru paham... ada gak terbaca dri blog ckgu etuza..

    BalasPadam
  11. Owh ini rupanya yang diciterkan oleh Cikgu Etuza tu... Macam tengok blog kit kat ping.busuk juga laa

    BalasPadam
  12. saya pun kena jugak T_T

    BalasPadam
  13. Mashaallah. Sebok je nak copypaste blog orang.
    K.Lya thanx sebab check kan.
    Camne nak buat ni??
    Risau pulak.
    Ritu mmg ada baca pasal blog cikgu Etuza tapi malas nak check blog sendiri sebab xfaham cara sangat...huhhh..

    BalasPadam
  14. Oh baru tau ni... thanks sharing Lya.. :)

    BalasPadam
  15. Kak Lya.. hehe kalo kita taip nama blog kita kat google pun actually ada banyak aje link2 yang macam got blogger ni.. musykil tapi buat dono sajalah..

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.