❤ Wordless Wednesday - Tahukah Anda Warna Di Sebalik Tag Bungkusan Roti ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


#blogger #iamblogger #parentingblogger #blogakifimtiyaz3 #kelabbloggerbenashaari

Catat Komen

12 Ulasan

  1. baru tahuu. selama ni makan aje :)

    BalasPadam
  2. satu masa dulu pcl memang rajin simpan tag roti sebab hanis penggemar roti gardenia siang dan malam dia. tapi dah stop kebelakangan ni jarang beli dah...sungguh tak tau plak pcl ttg kod warna tu ingat ada tarikh luput shj.

    BalasPadam
  3. itulah kan baru tau ada maksud disebalik warna2 nih..

    BalasPadam
  4. Patutlah warna tag tu berbeza2... baru tau ni.. :) :)

    BalasPadam
  5. la..yeke? kita pon baru tau

    NadiaMansor menulis tentang.. : Tips Cepat Timbang Cahaya Mata

    BalasPadam
  6. Betul ke camtu,kak?
    Saya taktau pulak.
    Nanti nak check lah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tadi beli roti dapat yang merah. Tapi tak perasan pulak hari apa?

      Padam
  7. hihu.. tersame plak tajuk wordless kita semalam..hihi.. isu yg same..huhu..

    BalasPadam
  8. tak pernah hayat juga tahu benda ni . tapi betul ke ? ? huhuu . kena tengok la lepas ni

    BalasPadam
  9. Ari tu da sorg blogger share ni, lya pun baru tahu

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.