❤ Stephen Amell ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Stephen Amell adalah seorang pelakon Kanada yang memegang watak Oliver Queen dalam siri Arrow. 
Dilahirkan: 8 Mei 1981 di Toronto, Kanada
Ketinggian: 6 '1 "(1.85 m)
Pasangan: Cassandra Jean (m 2012.)
Pendidikan: Kolej St Andrew, Aurora
Anak : Mavi Alexandra Jean Amell

Antara filem dan drama lakonan Stephen Amell

- ReGenesis ( TV Series 2004–2008 )
-  Rent-a-Goalie ( TV Series 2006–2008 )
-  Screamers:The Hunting  ( 2009 Film )
- Hung (TV Series 2009–2011)
- The Cutting Edge: Fire & Ice (TV Movie 2010)
- Arrow (TV Series 2012– ) 
- When Calls the Heart (TV Movie 2013)

Search ResultReGenesis (TV Series 2004–2008)









Sejak dua menjak ni dah terpengaruh pulak nak tengok citer Arrow ni.. Hehehe teringat kat citer ROBIN HOOD la pulak ... Lebih kurang la versi Robin Hood.

Catat Komen

13 Ulasan

  1. Baru semalam tengok drama ni tapi sekerat je..hehe

    BalasPadam
  2. Tak pernah tengok cerita ni..huhuh

    BalasPadam
  3. Selamat petang, Lya.
    Saya ikuti juga citer Arrow ni masa season 1 & 2,..
    masuk season 3 hilang minat :)

    From FAMF Tower

    BalasPadam
  4. Zumal tengok gak Arrow dari musim pertama lagi...

    BalasPadam
  5. Sayu baru tau ni... thanks sharing Lya.. :)

    BalasPadam
  6. X pernh plak lya tgk crita ni..

    BalasPadam
  7. Owhh ya lya nak tnya, btl ke bila komen ada word verification kat blog lya..sbb lya x da ubah swttingnya masih cma juga..

    BalasPadam
  8. comel je dia pegang panah mainan tu... hehehe..
    minat jugak citer arrow...

    BalasPadam
  9. wahh hensemnyeee... hihi... xpernah tengok crite nie..

    BalasPadam
  10. Saya tak pernah tengok cerita ni.. hehe

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.