❤ Iniblogke 600 Bloglist ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


So kepada sesiapa yang berminat, korang hanya perlu buat

- Post bertajuk "iniblogke 600 bloglist"
- Pastikan banner ni ada dalam post korang & linkkan kat post ini
- Tinggalkan url post korang kat ruangan comment segmen
- 15 blog bertuah (random.org) akan dipilih untuk dimasukkan kedalam bloglist (Disember 2014 - Mac 2015)

TAMAT PADA 17 Disember 2014 

Catat Komen

29 Ulasan

  1. salam
    singgah dan follow back
    tq sudi follow anum

    BalasPadam
  2. As'salam Lya..inshaallah akan cuba terjah

    BalasPadam
  3. salam kak lya...nak tanya sikit. untuk tinggalkan komen di blog saya ada WV tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummussalam Arz..jap Kak Lya terjah ...tgk ada ke takde..

      Padam
    2. terima kasih atas feedback kak lya.

      saya tak faham kenapa beberapa blog ada vw....antaranya kak farrah, kak lya dan etuza

      Padam
  4. Semoga berjaya buat semua peserta ya!

    BalasPadam
  5. Semoga kak lya terpilih masuk bloglist :)

    BalasPadam
  6. Selamat bersegmen. Saya pun join segmen yang sama :)

    BalasPadam
  7. Thanks sudi join Iniblogke 600. Nantikan post mengenai 15 blog yang terpilih, hari ini :)

    BalasPadam
  8. salam ziarah.. selamat berjaya :)
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.