❤ Jom Join Pertandingan “JOM SNAP&MENANG” Manisnya Cinta Di Cappadocia ❤

November 05, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Siapa nak handphone? Kalau rasa nak handphone free meh sini,kita pakat ramai2 join contest ni ..Mudah je..Jom la join,mana tahu rezeki sahabat menang handphone..Ini adalah satu hebahan untuk sahabat yang suka contest bergambar...(hikhikhikhik hebahan la sangattt sambil ambik cerobong letak kat mulut hahahaha). Sapa2 yang suka bergambar bersama pasangan tu boleh la join contest mudah ni ..


Syarat Pertandingan Jom Snap & Menang – Manisnya Cinta Di Cappadocia

 - Terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja
- Peserta boleh mencuba sebanyak mana mereka mampu
- Upload gambar di Facebook page anda sendiri tetapi setting perlu diubah kepada Public
- Apabila upload gambar anda perlu letakkan status di gambar tersebut: Manisnya Cinta Di Cappadocia di pawagam 11 Disember BESERTA hashtag #ManisnyaCinta #Lumia830MY
- Pemenang akan di pilih secara rambang / random (menggunakan carian hashtag)
- Selain daripada handphone anda bakal memenangi sepasang tiket utk menonton Gala bersama Fazura, Lisa & Sam di GSC Pavilion Kuala Lumpur pada 25 Nov,7 mlm.
- Keputusan adalah muktamad.
- Tarikh tutup pertandingan adalah pada 18 November 2014.

Untuk maklumat lanjut KLIK SINI

Artikel Menarik yang Lain

18 Sahabat Setia

  1. mcm best dan sonang jer nie..
    nokia Lumia pulak tu dapat.
    kena try test nasib ni.

    ReplyDelete
  2. besnyee tringin nk join tapi liz private kn bf kite.. adeh.. heehehe

    ReplyDelete
  3. Yg suka snap2 blh la join hhehe

    ReplyDelete
  4. Mcm best je kak.lya....
    Akk join ye...
    Gud luck.kak

    ReplyDelete
  5. wah menarik nhe :) ... gud luck kpd yang mahu join

    ReplyDelete
  6. Fuhh..tawaran menarik tu. Hehe

    ReplyDelete
  7. kak lya join x? hihi.. hadiah menarik tu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.