❤ Hadiah Dari Blogger Zumal ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Balik dari sekolah semalam Akif buka peti surat kat luar pagar..Umi,ada surat la,satu sampul putih SURAT CINTA dari TM..Hehehe bil TM ler tuuu..Dan satu lagi sampul,warna biru kecil dan comel gitu..Lya tengok stem kat sampul dari KEDAH..Siapakah gerangan si penghantar ini..Misteri sungguh..


Dalam duk berteka teki tu Akif cakap .. ''Umi bukalah sampul surat tu ada apa kat dalam''.Ok,malas nak berteka teki Lya pon buka la sampul biru comel lote tuuuu..Haaa terserlah satu badge comel FREE PALESTINE dan sekeping kad comel.Tanpa malu tanpa segan terus la la Lya baca kad tuu..

Bila tengok kat situ ada nama ZUMAL..Baru la Lya tahu hadiah ni dari Zumal,pemilik blog Dunia Zumal .Lya tak jangka la akan dapat hadiah penghargaan dari Zumal sebab sebelum ni Zumal takde inform apa2 kat blog mahupun fb ..Atau adakah Lya terlepas pandang ??


Tapi takpe la,sekurang kurangnya hadiah ni tanda ingatan dari Blogger Zumal untuk Lya..Terima kasih Zumal sebab sudi bagi Lya hadiah ni..Akif suka sangat siap lekatkan pada baju..Tq Uncle Zumal..

Ok la pada anda sahabat blogger yang belum mengenali SIAPAKAH BLOGGER ZUMAL jom kita pakat terjah blogger ini ---------------- Dunia Zumal .Kalau nak tahu blogger Zumal ni bujang lagi tau,jadi kalau minat nak usha2 tu boleh sangat la ya ...

Ok cukup untuk hari ini .....Selamat malam sahabat !!!
Happy Blogging ❤ ❤


Catat Ulasan

25 Ulasan

  1. tahniah lya dpt hadiah.. selamat malam.. :)

    BalasPadam
  2. wahh button badge free palestine tu... hehe
    comel2.. btw, tahniah sis

    BalasPadam
  3. Amboi, siap promote blogger Zumal hikhikhik

    Alhamdulillah, rezeki. Tahniahhhhh.. Best aaa dapat hadiahhh gini =D

    BalasPadam
  4. Wahh.. alhamdulillah. Tahniah Lya.. :)

    BalasPadam
  5. tahniah kak! syioknya dpt hadiah...

    BalasPadam
  6. Tahniah Kak moga murah rezki akak

    BalasPadam
  7. tahniah dari akak..tahniah sbb menang kat blog etuza..:)

    BalasPadam
  8. Tahniah Lya....best kan dpt present yg suprise gini

    BalasPadam
  9. Tahniah kak...zumal tu memang baik.dan.peramah kan

    BalasPadam
  10. Tahniah kak lya... Brother zumal memang sangat baik hati...

    BalasPadam
  11. assalamualaikum lya...wah bestnya dpt hadiah dr teman alam maya...:)

    BalasPadam
  12. tahniah Lya...Alhamdulillah, murah rezeki Lya...^_^

    BalasPadam
  13. asalam...tahnia banyak hadia dapat, sangat murah rezeki...kena bersyukur

    BalasPadam
  14. tahniah kak lya.
    Semoga terus dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  15. Tahniah kak..banyak kumpul hadiah ni :)

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah.. rezeki lagi...

    BalasPadam
  17. Alhamdulillah.
    Saya pun nak bagi hadiah kat Zumal ni tapi saya nak tempah FM juga.
    Nak buat FM lain.
    Takkan nak bagi yang buat ritu - gambar saya
    Hehe..

    BalasPadam
  18. zumal buat surprise tu kat akak hehee . tahniah kak

    BalasPadam
  19. Wah, Akif suke yer Lya... Hehe ^-^

    BalasPadam
  20. Hehehe amboiii nak crkan jodoh tok zumal ke kak lya.. heheh tahniah dpt gift lg... alaaa ayu nk jugak

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.