❤ Search Keywords Blog Akif Imtiyaz3 12 Oktober 2014 ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Search Keywords Blog Akif Imtiyaz3 12 Oktober 2014

- Ayat Power
- Abu Khurayya Al Khazah
- Akifimtiyaz3.blogspot.ru
- Assalamualaikum selamat pagi
- Ayat ayat power
- Biodata Abu Khurayra Al Kazakh 
- Biodata da'i Izzhar
- Da'i Izzhar
- DZMS Modelling Agency 
- Gambar Sunquick 



Ini adalah keywords yang di cari untuk hari ini ..Setakat ni takde la keywords yang pelik2 menapak ditapak carian..Kalau ikutkan carian kat atas semua ada dalam entri yang telah dipublish kat blog ini..Tapi ada jugak sesetengah carian kat atas,Lya sendiri tak ingat entri mana..Contoh ayat power tuuu ntah dari entri mana la agaknyerrr ...Hehehe .. Ok laaa tu saja untuk hari ini..Esok sambung lagi .. !! 

Happy Blogging !!!!

Catat Ulasan

38 Ulasan

  1. Balasan
    1. Tu la hehehe.. Ayue Kak Lya takleh masuk blog Ayue arini kenpa ya ...Tengah baiki blog ker huhuhu .. This blog is open to invited readers only

      http://hidayuayumie.blogspot.com/
      It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.

      Padam
    2. heheh semalam ade kerja penukangan lah kak lya...
      tu yang xleh masuk tu..
      now dah ok da kan??
      jemput2 blog berwajah baruu

      Padam
    3. Ooo patut lerr..ok nnt kak lya jenguk k..

      Padam
  2. bagus la keyword bersih je..kalau blog akak keyword lucah mesti ada..walaupun bukan blog lucah..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillha setahun blogging keywords semua bersih2 lagi setakat ni hahahaa

      Padam
  3. hehehe...banyak juga carian tu sis...

    BalasPadam
  4. pergh dasat tu kak lya...teruskan berblogging kak Lya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dasatt ker Arz..hehhee ..Thanks ya sudi support ..

      Padam
  5. Ayat power untuk Lya yang power :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe power ker kita ..powerrangers kot hahhaha

      Padam
  6. terbaik Etuza jg suka grafik ini, hidupkan blog kita, siapa belum klik ni sila ambil perhatian ya..boleh jadi bahan untuk Entry..

    BalasPadam
  7. gambaq sunquick..? hihi,, nk buat jus ke apalah tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik ..Kak lya penah buat cerita pasal SUNQUICK la ..

      Padam
  8. fuiyooo.. CT kalau chek keywords huurm..
    samar samar saja.. tak ada orang mai nyinggah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe CT insyaallah ada la tu nanti .........kena rajin update ya

      Padam
  9. sape la yg cari gambar sunquick tu kan.. mcm kelakar je..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik ..ada buat entry pasal Sunquick dulu..

      Padam
  10. Hehee.. ayat power tuuu Lya.. :D

    BalasPadam
  11. ayat power ape lah tukan lya..

    BalasPadam
  12. Hehehe..ayat power? Macam2 la orang yang google buat pencarian nih. Miahahaha

    BalasPadam
  13. ape agaknya ayat power tuh? hmmm.. ayat mengorat kot... ahakksss

    BalasPadam
  14. Tapi ayat2 Lya dalam setiap entri memang power ^_^

    BalasPadam
  15. wow ayat power lah yang paling terbaik :)

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.