❤ Pernah Rasa Tak ??? ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Pernah rasa tak ???



Catat Ulasan

29 Ulasan

  1. Zumal memang pernah rasa tapi makin kembali terubat. Hehe ^_^

    BalasPadam
  2. Rasanya x prnh lgi lya alami sbb lya x ramai kwn..da pun kwn biasa2 je

    BalasPadam
  3. ada kak. bila kita keseorangan. mesti ada feel mcm tu.
    Jemput join kak, segmen mudah ni: KLIK: 4 POWER BANK UTK DI MENANGI!
    Menyediakan hadiah: 4 unit Power Bank 10,000mAh
    Jemput join kalau free :)

    BalasPadam
  4. Pernah . Bila kawan kawan takde :(

    BalasPadam
  5. ohh mmg sedih...
    nak2 hilang tanpa pesannn
    huwarghhh

    BalasPadam
  6. sedih sangat²...

    BalasPadam
  7. dah biasa kesunyian ... huhuhuuu

    BalasPadam
  8. Memang rasa sunyi nak pulak bila teringat kat tempat2 yang pernah berkunjung time2 happy dulu. Nak sedih pun tak boleh gak tp gembira bila dah dtg jodoh dia dgn orang lain.

    BalasPadam
  9. woaaaa... nak nangis baca... pernah sangat2 !! sampai sekarang terasa.... Allah je yang tahu sedih ni camne...

    BalasPadam
  10. Ada setengah org bila seseorang tu ada menyampah.. tp bila tak ada rindu.. :D :D

    BalasPadam
  11. a'ah betul betul sunyi kalau camtu terjadi

    BalasPadam
  12. Yela sgt.. Ummm.. :( sunyi sgt. Pastu mlm2 mesti nangis, sebab rindu.

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.